- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Alapszabály: Nem szabad naponta mérlegre állni, mert törvényszerű, hogy összevissza mutatja a súlyt, mert a pillanatnyi állapot nagyon befolyásolhatja a testsúlyt!
1. Mérleg pontossága.
2. Szervezetünk pillanatnyi hormonháztartása.
3. Mennyi folyadékot ittunk meg.
4 Mit és mennyi táplálékot fogyasztottunk előző nap.
5. Mennyi széklet távozott el.
6. Milyen napszakban mérünk.
7. Milyen ruházatot viselünk.
8. Stb. stb.
Ezek hosszútávon kiegyenlítődnek. Én havonta 1 szer mérem magam. Hetente 1-nél többször nem érdemes mérni, mert csak a kedvünket szegheti az esetleges stagnálás, vagy hízás.
-
Dorien
veterán
Én tegnap mértem magam konditeremben, 97kg. Ez 6kg egy hónap alatt, ami nem rossz, főleg úgy, hogy azóta kb. 2x voltam kondizni, futni meg azóta sem...
Ja és az erőnlétem is maradt a régi szinten, ez az ami fontos. Arra rájöttem, hogy az időjárás nagyon tudja befolyásolni az étvágyamat, hidegben egyfolytában zabálnék, melegben meg szinte bármeddig elvagyok kaja nélkül.
-
Kékes525
félisten
Zöldségek, gyümölcsök, tej, tojás, sovány sonka. Tudom ebből nem lehet lucullusi lakomát csapni, de mint írtam, nincs királyi út.
A sport kihagyása az ámítás, mert jobb esetben csak rövidtávon hat. Az egészséges életmód egyik szükséges feltétele, a helyes táplálkozás és a mentál higiénia mellett.
Persze az is igaz hogy a genetika nélkül az egész mit sem ér (milyen géneket örököltünk).
Mozgás nemcsak gyorsítja a fogyást, hanem elősegíti a súly fenntartását is. Nagyon sokan fogynak le, de csak törtrészük tartják meg azt. Sőt sokan hamarosan még többet súlyt vesznek fel.
-
Dorien
veterán
Szerintem annyira nem para a napi 60-70g fehérje, az 30-35dkg csirkemellet jelent. Ha nem hanyagolod el a súlyzós edzést, akkor nem fogsz összeesni, mert a szervezet az izmokba nyomatja a tápanyagokat. Diétánál ez az egyik leggyakoribb hiba, hogy fogy a delikvens, de sokat veszít izomból is és a diéta utáni forma kb. sz@rabb lesz, mint előtte.
-
Dorien
veterán
A szilárd kajával jobban jársz, meg még jól is laksz tőle.
Edzés után be lehet tolni egy adag tejsavó proteint ha nagyon felvet a pénz, de amúgy szerintem felesleges. A táplálékkiegészítőkben nagy biznisz van, ezért nagyon erős a marketingjük, az összetételük / hatásuk meg kétséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest