Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fred23

nagyúr

válasz Szakbarbár #9709 üzenetére

Mivel nem vagyok egy nagyon szociális lény, és általában egyedül szoktam sportolni, nem túl nehéz számomra. Annyira hajtom csak magam, amit elviselek úgy, hogy tartom a diétám is. (Csináltam korábban már 22-2-es, 21-3-as, 20-4-es, és 18-6-os átmeneti böjtölést is, azok is működtek.)
    Jó időzítés kell a sportra -kaja után 1-1,5 órával mondjuk, vagy éppen kaja előtt 2-3 órával-, illetve figyelek a pulzusomra, nem engedem nagyon magasra. Az mondjuk tény, hogy ha valakinek komolyabb céljai vannak, nem csak hobbi szinten sportolna, hanem érmet is szeretne gyűjteni valamilyen versenyen, annak tényleg sokkal nehezebb dolga lehet, tán a dobogós eredményt el is felejtheti OMAD-on a legtöbb sport esetén. Mert igen, egy darab kalóriabeviteled van egy nap, azon túl nem játszik olyan, hogy most eszek ezért vagy azért. Ezzel kell kibírnod, bármit is csinálsz a nap folyamán. Akinek ez nem megy, az nem ezzel a módszerrel fogyózik.
    De egyébként a test meglepően alkalmazkodó, legalábbis az enyém biztosan. Simán megy, hogy nem eszek 22-22,5 órán keresztül úgy, hogy mellette dolgozok, kerti munkákat végzek, stb. Egyik nap például kivágtam sima kézifűrésszel több 8-10 méteres fát a kertben, aztán feldaraboltam őket, és csak vizet ittam közben. Nem haltam bele, és beértem utána üres kávékkal másnap ebédig. Persze nem vagyunk egyformák. Én sokat tudok enni egyszerre, de sokáig is bírom kaja nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák