- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Ez nekem egy fél havi kondibérletem, szal ''ne tessék mán ilyen spórolósnak lenni''
A gyúrós topicban nem csak dülledő izmokról szól ám a fáma, írnak oda nagyritkán lányok is, a minap meg pl. egy fiú írt, neki has, comb és fenékformáló gyaksik kellettek (lányoknál ált. ezek képezik az érdeklődés tárgyát) és arra is tudtunk számos tippet adni (én is adtam, mert anno sokat lépcsőztem, hogy lemenjen a popóm
). Szal ha kérdésed van néz be nyugodtan (ez persze mindenkire vonatkozik), számos ember aki itt írogat onnan ugrik át egy-egy hsz erejéig, pl.: Fless, Attilam és én is 
u.i.: Ha csak a hasaddal vannak problémáid, arra elsősorban nem Rubnt Réka és társai lesz a megodás, az csak diétával megy le sajna, tudom, mert nekem is ott van még némi promlem
Etilin:
. Még egy kis segítség: ''És egy, és kettő, és egy, és kettő, gyerünk, gyerünk, hajrá, menni fog, na még egyet, és még egyet, már csak négy van vissza, és 3, és 2, és 1 és ennyi!
Na, OFF vége, mert leharapják a hajam a moderátorok 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A gyúrós topicban nem csak dülledő izmokról szól ám a fáma, írnak oda nagyritkán lányok is, a minap meg pl. egy fiú írt, neki has, comb és fenékformáló gyaksik kellettek (lányoknál ált. ezek képezik az érdeklődés tárgyát) és arra is tudtunk számos tippet adni (én is adtam, mert anno sokat lépcsőztem, hogy lemenjen a popóm
). Szal ha kérdésed van néz be nyugodtan (ez persze mindenkire vonatkozik), számos ember aki itt írogat onnan ugrik át egy-egy hsz erejéig, pl.: Fless, Attilam és én is