-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH663
aktív tag
Nézz egy combos levegő hűtést, és azzal még elérhető a megfelelő teljesítmény.
VGA: Az ATI alapból tudja a 3 monitort, eyefinty a neve a megoldásnak. Lényege, hogy egy kijelzőnek display porton kell csatlakozni ami vagy elve a monitor display portos, vagy átalakító kell hozzá, aminek aktívnak kell lenni (van erre topic itt a fórumon)
Az nV kártyáknál csak a két kártya sli-ben, vagy a dual magos kártyák jönnek számításba. A gond az hogy az FSX nem támogatja a multi GPU-t így csak az egyik GPU fog menni, a másik idle-en marad. Magyarul nem használod semmilyen módon.
A single GPU + Matrox 3H2Go megoldás van még, erről cypress kollága tud neked érdemit mondani, Ő régóta nyüstöl ilyen rendszert. A VGA választásnál a bandwith/ Bus widht érték a lényeges. A MINIMUM hogy választott kártya 256biten tudjon kommunikálni a 3x HD miatt. Ha ez nincs, a kari lefekszik a rengeteg textúra, és polygon miatt. A három kijelző nagyon más műfaj, itt ugye a pixel szám négyzetesen emelkedik. Vele együtt a számítási teljesítmény igény.
-
RCH663
aktív tag
Sajnos nincsenek neked jó híreim ezzel a config dologgal kapcsolatosan. Ha 3x FullHD felbontás a cél akkor mindenből a legdurvább kell. Legdurvább I7 6 mag, vízhűtéssel és meghajtani 5.5 GHZ-n, ha több monitor akkor ATI, és a 3x FullHD miatt 7970. Egy ilyet viszont ki kell tudni szolgálni, kell rendes alaplap, masszív táp, és nagyon gyors ssd-k, hogy ne fogják vissza.
Ha FSX, és ilyen követelmények vannak, akkor bizony nagyon mélyen bele kell nyúlni a pénztárcába.
-
Geryson
addikt
Kinek szóljon?
Már nincs is az a csapat, aki csinálta, felosztották. Az az igazság, hogy tuti úgy voltak vele, hogy annak a pár ezer parasztnak csak jó lesz ez így is. Baromi kevesen játszák ezt már. Van egy csomó tweak, de hogy ezek igazán segítenek-e, azt nem tudom...
Ezért mondtam, hogy ha új beszerzés, akkor lehet FS9 jobb (bár én szigorúan FSX felhasználó vagyok), de amit ez a program művel költségszinten az csodás...
-
Geryson
addikt
"mert en sem hiszem, hogy csak es kizarolag a piacon kaphato legdurvabb CPU kepes elfogathatoan futtatni a prg-t"
Kijavítanám: egyenlőre nincs olyan processzor, ami képes erre...
Természetesen ez túlzás, mert van, de én is már 100% biztos vagyok benne, hogy az opciók fullra húzásával akkor akasztod ki a procit, amikor csak akarod. Lásd pl. a Light Bloom effects...
Amúgy az add-onok az IGAZÁN felelősek az FSX drasztikus szaggatásáért.
cintula187: A PMDG FS menüjében van az options alatt egy pipálható opció, hogy "windows undock" vagy valami ilyesmi. Természetesen mondanom sem kell, hogy az FS-t is előtte ablakos módba kell hoznod, átvinni a második képernyőre a cuccokat (pl. FMC, vagy throttle) és amikor minden a helyén van, akkor FS-ben windows mode kikapcs.
-
Geryson
addikt
Én is gépváltás előtt vagyok és pont mostanság kérdeztem, hogy kinek mi a procijavaslata. Azért valljuk be az ára miatt itt elég kevés a 3930k felhasználó, de én találtam most 3-at is, egyiket Cypresss segítségével. Ma kaptam egy levelet egy olasz sráctól, hogy GTX 680-al és 3930K-val nyomja és nagyon kellemesek a tapasztalatai. Állítólag maxon nyomja és 60 FPS körül van az eredménye, a legerősebb add-on Orbx (vagy mi a neve) sceneryken 20-25 FPS körül van.
Tehát 2 válaszod már van és ez egyben nekem is válasz. Persze azért még faggatom, hogy milyen géppel, milyen időjárással és milyen nézetben vannak ilyen eredményei (ha egyáltalán igazak, mert ugye hallottam már én is nagy sztorikat).
Ami nálam szomorú, hogy valóban le kellene cserélni most a tuning GTX570-emet, amit másfél éve vettem 150 ropiért, ebben azért nem vagyok biztos, de a proci 99%-ban meglesz.
Amúgy egy másik javaslat, hogy biztosan FSX-el akar kezdeni? Igazából tényleg rohadt drága hozzá a vas, nincs is megfelelő a mai napig szerintem sem. FS9-el vígan elpörögne 3 monitoron (én FS9-et kettőn nyomtam évekig) és a költségek elenyészőek. Persze vannak grafikai korlátai, de a megspórolt pénz az bizony pénz...
-
GTX680 helyett GTX670, I7-3960X helyett i7-3930K, tápból sem kell 1050-es, elég lesz egy 750-es, és máris leugrott 190k az árból. Plusz, ha te rakod össze az ismerősödnek, akkor még olcsóbb, mintha gyárilag összeépített konfigot veszel. Én mondjuk tennék bele egy SSD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest