- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
miresz #13022 üzenetére
Hú, elnézést, én valamiért nem is láttam a kérdésed. Sajnos úgy tudom, hogy még az 1 kártyát sem igazán használja az FSX. Ahogy olvastam, ebből a szempontból igazából a P3D sem más. Ha lehetne közvetlenbe kötni egy bika procit a monitorra, az jó lenne, de mint kártyateljesítmény, szinte mindegy neki. Egy 5-6 éves videokártyával is kb. ugyanazt mutatja egy erős CPU + memória kombón, mint egy új csodacsoda SLI/Xfire szettben. Sajnos
De talán most, hogy felkarolták ismét... az FSX magját... (hehe vagy nem)
-
-
wd.taz
aktív tag
válasz
miresz #12603 üzenetére
Pont ezért írtam a 4790K-t, mert annál már más pasztát (vagy valamit) használnak és a kupak magasságán is csökkentettek, közelebb van a szilícium lapkához.
Nekem i5-3570K (4,3GHz) van és egy Alpenföhn K2 csücsül rajta. Át se melegszik rendesen, de a garancia vesztés miatt én sem vállaltam a kupaktalanítást.
A következő konfigban 4790K lesz.
-
hhelikopter
tag
válasz
miresz #12598 üzenetére
Hali,
Véleményem az, tesztelve mindkét gyártó utóbb piacra dobott termékeiket, illetve olvasva a külföldi hozzászólásokat, hogy mindegy melyik gyártó - ATI, NVIDIA- VGA válassztod.
Javaslatom:
- R9 280 / elegendő / A maradék pénzből kijön a legjobb léghűtő simán, vagy érdemes lenne egy komoly vízhűtőt építeni a procinak. 50-70 e Ft - ból megvan.
A legfontosabb viszont a processzor húzása, amihez vegyétek a legjobb léghűtőt - NOCTUA NH-D14- Én is ezt használom. Én az I7-2600K 3,5 GHZ - ről 4,9 GHZ húztam ami 15-20 FPS hozott. Azt hiszem ez Önmagáért beszél.
Udv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest