Hirdetés
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
pateszi
üzenetére
Emlékszem, jó 20 évvel ezelőtt az volt valaki, akinek valamilyen TM vagy Gravis joystick lógott a számítógépén
Nem olyan rég (hja, vagy 10 éve
) lett egy TM FF kormányom, nagyon szerettem, azóta is egy ismerősöm használja, atomstabil volt. Elnézve a mai árait a TM egyes termékeinek, ki van csukva, hogy ugyanazt a minőséget biztosítsák. Én is pateszi véleményén vagyok, egy használt X52 (nem pro) lehet, hogy jobb vásár, mint ez a HOTAS cucc (én a saját X52-met asszem 16-ért adtam el úgy, hogy teljesen újszerű volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem olyan rég (hja, vagy 10 éve
) lett egy TM FF kormányom, nagyon szerettem, azóta is egy ismerősöm használja, atomstabil volt. Elnézve a mai árait a TM egyes termékeinek, ki van csukva, hogy ugyanazt a minőséget biztosítsák. Én is pateszi véleményén vagyok, egy használt X52 (nem pro) lehet, hogy jobb vásár, mint ez a HOTAS cucc (én a saját X52-met asszem 16-ért adtam el úgy, hogy teljesen újszerű volt).