- iPhone topik
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 - alap
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
pateszi
üzenetére
Emlékszem, jó 20 évvel ezelőtt az volt valaki, akinek valamilyen TM vagy Gravis joystick lógott a számítógépén
Nem olyan rég (hja, vagy 10 éve
) lett egy TM FF kormányom, nagyon szerettem, azóta is egy ismerősöm használja, atomstabil volt. Elnézve a mai árait a TM egyes termékeinek, ki van csukva, hogy ugyanazt a minőséget biztosítsák. Én is pateszi véleményén vagyok, egy használt X52 (nem pro) lehet, hogy jobb vásár, mint ez a HOTAS cucc (én a saját X52-met asszem 16-ért adtam el úgy, hogy teljesen újszerű volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem olyan rég (hja, vagy 10 éve
) lett egy TM FF kormányom, nagyon szerettem, azóta is egy ismerősöm használja, atomstabil volt. Elnézve a mai árait a TM egyes termékeinek, ki van csukva, hogy ugyanazt a minőséget biztosítsák. Én is pateszi véleményén vagyok, egy használt X52 (nem pro) lehet, hogy jobb vásár, mint ez a HOTAS cucc (én a saját X52-met asszem 16-ért adtam el úgy, hogy teljesen újszerű volt).