Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
na azért nem 23k erejéig gondolom komolyan ezt a joystick vásárlást
pláne, hogy még ott a játék is, és ha jól tudom, hamarosan kijön hozzá egy kiegészítő, ami szintén nem hiszem, hogy 2 fillér lesz...
Te mennyit játszottál vele kb óra/nap, hogy fél év alatt tönkrement? mert amit néztem, arra van 2 év gyártói gari, és azért csak nem úgy csinálják ezeket, hogy 4db+haszon is kijön 1 árából...
Hogy kevésbé éegyek off: lehet ez neten, mulitplayerben játszani? (egyáltalán van olyan küldetés, vagy valami, amikor érdemes lehet?) A demo-ban nem nagyon láttam erre való utalást, igaz az ottani küldetések sem olyanok, hogy multiplayerben jobbak lehetnének...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pláne, hogy még ott a játék is, és ha jól tudom, hamarosan kijön hozzá egy kiegészítő, ami szintén nem hiszem, hogy 2 fillér lesz...