- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #11473 üzenetére
Nem szoltam. kezdem a beállitást. tök jó még zoomolni is lehet
-
cintula187
addikt
válasz
Korcsii #11355 üzenetére
Ott volt bizony. Mobiloztak a piloták vagy mifene. És a tableteket amin az eljárások vannak (pilots eye videókon simán használniuk kell) azt is majd FL100 felett nézik át?
A baixadoetravadosban se volt semmi rossz. De aztán jött ez a videó.
After some hard thinking, I'm deeply sorry to announce the ending of "Baixado e Travado" channel operations, this is in compliance to new airline's social network privacy guide lines.
-
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #11184 üzenetére
hú milyen érzéketlen csikló:-)
-
cintula187
addikt
Zsííír. Lassan a 3 óra is kevés lesz
-
cintula187
addikt
válasz
pusi1981 #11117 üzenetére
Akkor én ha lehet megint inkább kollegával és nem oktatóval akarok beülni. Múltkor is behuppantunk Rudival elsőre.
- repültetek már?
- hát így jah FSXben.cold&darkból életre keltettük a 737 et és már mentünk is. Mint a valóságban, sose találkozott együtt a 2 pilóta de tudta mit merre kell és ment is a gépezet.
Ígyekszem bemagolni vagy kinyomtatni checklistet airbushoz.
-
cintula187
addikt
válasz
Korcsii #11062 üzenetére
ööö nincs. De annak mi értelme van amúgy? exped nekem ha magam felé húzom az ALT gombot eléggé
Más. A T/D -nél minden alkalommal eddig benyomnom vagy kihúznom kellett az alt tekerőjét ha el akartam kezdeni a süllyedést. Más gépnél ha az MCP nél alacsonyabb magasságra tekerem mint a cruise a t/d nél elkezd magától süllyedni .Itt nem. Bug vagy feature?
-
cintula187
addikt
válasz
Cypresss #11053 üzenetére
Tehát személyes!! tapasztalat az Airbus Extendedről:
A viselkedés teljesen más mint a PMDG 737-nek. Lehet csak bebeszélem magamnak, de pl. T/D süllyedésnél lassabnak tűnik az ereszkedése. Rendszerek rendben vannak bár a 737 nél részletesebb az overhead panel, igaz ott több is a "mozgó" műszer (kabin nyomás, APU).
Festést alapból telepít vagy 20-at, nem rosszak.
Co-pilot. Mint férj és feleség úgy osztja a nő az észt a checklisteknél. Poénos, és szeretem használni, de főleg úgy, hogy nem nyomkodja helyettem a gombokat.
RAAS teszi a dolgát nálam ahogy kell.
Más élmény vele repülni, mint a 737 -el és lehet hogy (megint) az újdonság varázsa miatt tetszik, de tetszik nagyon is. Landingnél tényleg úgy kell cibálni a joyt mint, ahogy a videókon láttam pilótáktól
De jó is most a logitech xtreme 3D proTehát, ahogy priviben írtam én airbusoznék highfly on.
-
-
cintula187
addikt
Itt mit kéne állítanom, hogy ne fagyjunk meg a kabinban?
-
cintula187
addikt
Sikerült már valakinek airbusban működésre bírnia külső eszközön az FMC-t?
-
cintula187
addikt
Airbus x nagyon nem szereti a 2 nél nagyobb sebesség gyorsítást
MIntha MIchael j Fox vezetne olyankor
-
cintula187
addikt
Boldog Karácsonyt minden fotelpilótának!
-
cintula187
addikt
válasz
Korcsii #10943 üzenetére
LOWI - EDLL útvonalat úgy tervezett meg, hogy felvitt Amsterdamig:
LOWI SID KPT UL608 TEDGO UZ210 LIRSU UL608 TERLA UN852 ZANDA UP62 TEBRO STAR EDDL
Mielőtt jössz avval, hogy miért a végén vettem észre
Azért, mert eddig eszembe se jutott, hogy ne bízzak meg ebben a mocsokban
Maradni a vroute.
-
cintula187
addikt
Hali!
Tudtok ajánlani a routefinder helyett valami jobb, sokkal jobb útvonaltervezőt? Elképesztő fa**ságokat művel.
-
cintula187
addikt
Burj Dubai
-
cintula187
addikt
Pár kép e Flyampa Dubai -ból
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #10802 üzenetére
Erre valaki?
Az a fura, hogy neten (igaz több éves chartok) ott vannak STAR -ok, de a legfrissebb airac szerint sem pmdg FMC sem EFB ben nem ad ki semmilyen approach chartot
-
cintula187
addikt
Azt meg tudná valaki mondani, hogy EFB ben miért nem lehet approach -ot kiválasztani HECA reptérnél? Fura hogy a PMDG FMC jében sincs star, de a jeppview-n fent levő chartokon van star
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Valamit megint bénáztam. 747-el.
Approach közben próbálom lenyomni a gép orrán de folyton iszonyatosan felfele húz. Lehet, hogy amikor lekapcsoltam az a/p -t a trim épp felfele állt? Annak a parancsát milyen elnevezés alatt találom a control panelben? "+" "-" gombok?
köszi
-
cintula187
addikt
A 1212-es Airacban láttam Airbus xtended fáljlt is. Ez jelent valamit megjelenéssel kapcsolatban?
-
cintula187
addikt
It really is an advisory message on the CDU scratchpad to advise pilots that the current aircraft conditions result in a maneuver margin less than specified so pilots should bring the airplane back within the operating envelope.
Normally an aircraft has a safety margin of 1.3g to buffet. The number is airline selectable (in Europe, sometimes 1.2g or 1.25g is used ). This is normally applied to altitude (max altitude) and speed. 1.3g to buffet, in layman's term, means that you have an extra 0.3g load factor before you really run into buffet conditions. In terms of banking the aircraft, 1.3g equates to about 40 degrees (1/cos(bank angle)), meaning that you can bank at 40 degrees at a given speed/alt without running into buffet. the BUFFET ALERT will come on if you have less than this margin (e.g. 1.3g).
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
Visszaírtak:
EFB is a ".NET-framework" based software. In other words, it is required to have the Microsoft ".NET-framework" installed on a device on which EFB should run.
If there will be a possibility in the future to run the ".NET-framework" on an Android driven device, then EFB will work too.
-
cintula187
addikt
válasz
Cypresss #10678 üzenetére
Jelenleg egy pc-n van a data és a display is és kiterjesztett asztalként húzom át a tabletre a display képét. Ami ugye csak akkor bökdöshető ha ez az ablak az aktív, de akkor FSX ben nincs hang stb. Írok nekik a supportra.
"B" verzió felrakom egy laptopra de ott elveszik az érintő képernyö
BTW ha most a FSX pc-n van a display is meg a data provider akkor a laptopra csak felrakom a display providert és valahogy elnavigál hogy kerüljön össze a kettő a hálozaton? Mert egy wifi hálózaton lennének.
Wishlisten van ezek szerint.
Valahogy nincs kedvem meghekkelni a tabletet, hogy .net frameworkot vagy mit rárakva tudja telepíteni rá wines alkalmazásokat.
-
cintula187
addikt
Első problémám!
Ha az fsx fut fő ablakként nem reagál a tablet az érintésre. Hogyan tudom ezt bellítani? Érts: minde esetben ha a tabletet akarom használni az egérrel oda kell kattintanom hogy az legyen az aktiv ablak.
-
cintula187
addikt
Beadtam a derekam kifizettem és várom az activation keyt az Aivlasoft EFB -hez
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #10658 üzenetére
- Azt látom hogy idapra kiterjesztett képernyő appal megoldható. De androidra is valahogy?
más. Tudja valaki, hogy miért kapok megint néha "unable crz alt" hibát? Minden adat is meg van adva az FMC-ben és amíg el nem érem a crz alt ot addig a Vnavot be se tudom kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bittorrent topik
- Autós kamerák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest