Hirdetés
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Azt én is, még csak agyalok, hogy mit, hogy kéne
Nem lesz valami bonyolult, olyasmit képzeltem el, mint egy autó középkonzolja (vékony, inkább magas valami), talán az alsó részében beleapplikálom a 2 throttle quadrantot (tudom, nem fog semmire sem hasonlítani, amolyan hibrid lesz...), aztán az egészet talán akusztikai szövettel leburkolom azt jónapot
Így könnyedén tudom elpakolni, ha épp' nem repülök (panellakás nem jumbo cockpit
) Azért agyaltam a netbook ,,agy'' megoldáson, mert az ráapplikálnám erre a tokra, és így nem az USB kábelekkel kéne bohóckodni, hanem csak táp és lan csatlakoztatással le lenne tudva az egész. Ki tudja, talán még egy későbbi toldáshoz is jó lehet 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem lesz valami bonyolult, olyasmit képzeltem el, mint egy autó középkonzolja (vékony, inkább magas valami), talán az alsó részében beleapplikálom a 2 throttle quadrantot (tudom, nem fog semmire sem hasonlítani, amolyan hibrid lesz...), aztán az egészet talán akusztikai szövettel leburkolom azt jónapot
) Azért agyaltam a netbook ,,agy'' megoldáson, mert az ráapplikálnám erre a tokra, és így nem az USB kábelekkel kéne bohóckodni, hanem csak táp és lan csatlakoztatással le lenne tudva az egész. Ki tudja, talán még egy későbbi toldáshoz is jó lehet