Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hát igen, nem gyenge KJFK, de (mint minden egyéb) elég ésszerű és átgondolható. Amúgy tényleg simán bele lehet zoomolni a térképekbe. Én anno azt csináltam, hogy kinyomtattam mindig a 10-9-et (vagy valahol 20-9), azaz a gurulókat és az már sokat segített ha nagy volt a forgalom és nem voltam biztos magamban. Ha offline repülsz, akkor meg simán kérhetsz magadnak olyan "felfestést" is, vagy azt nem használod?
Milyen a Flightsim Commander? Én kipróbáltam a demo FS MAP-et, nem jött be, de pont a napokban néztem, hogy az FSComm-nak is van demoja 30 percre. Szerintem ki is próbálom, mert kisgépesnél (is) jól jön egy moving map. Nagygépesnél meg sokszor unalmamban néztem a körülöttem lévő gépeket, hogy ki mit csinál. Persze online repülésnél mondom, bár most belegondolva a FSComm képes AI-trafficet is megjeleníteni, igaz ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Formula-1
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest