Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2025: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy lehetetlen leverni 20 vagy akár 10 FPS alá, sőt Aerosoft Budapesten még mindig 10 körül vagyok, ami számomra is megdöbbentő de most, hogy kisgépezem (Aerosoft C441-C2) 20-30 FPS között repülök simán (lock on 30 FPS), pedig fent Norvégiában szakadt a hó (Active Sky X fent van), de nem volt gondom. Nincs minden feltolva, de "ultra high" beállítások fölött járok! Ha így lesz a PMDG 737-esnél is, akkor bőven játszható a game.
Baromi szép amúgy az FSX már közepes beállításoknál is (FS9-hez képest pl.). Egy másik fórumon olvastam, hogy igazából ez már csak személyes hülyeség, hogy a csúszkákat mindenki max.-ra akarja húzni, pedig nem feltétlenül kell!
Apropó: van az a parancs, amivel tweakelni lehet, hogy kihasználja a 2 magot optimálisabban. Ez igaz, vagy csak kamm? Én nem csináltam most meg, de lehet érdemes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest