- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Az az egész videó bár technikailag profi, de totális kamu, nemhogy arcade, hanem irreális és szerencsétlen. A gép biztosan jó lesz, csak ez a modell nyilván diesel, ezzel a füsttel.
Ráadásul a videó során egyszer valami közröhej módra V alakban jön belőle. Valami általam ismeretlen légköri jelenségnek köszönhetően a gép mögött egyszer csak szétválik.
Csak néztem mi ez, talán szétharapták a varjak? Nem tudom mi célból csinálták ezt, akárcsak a mutatós fordulókat amikoris a G-force-tól szépen atomjaira hullana a frissen fejlesztett diesel Concorde.
Nade nem ez a lényeg, a vidi mutatós, csak vicces, én meg csak fikázni tudok mindent tényleg..
On the other hand, none hassle here with ur sentence, it was slightly medley only.
Especially at the end.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest