Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
HantekDSO
üzenetére
Nagyon jó a nyugodt hozzáállásod! Irigylem!
Én biztos elmenék a falig..nem a pénz miatt, hanem elvből. Azért kiadnak egy kieget ami konkrétan nem működik, ráadásul ahogy írod, nem is Te vagy az egyetlen, hanem egészen sok embernél nem megy, az elég gáz. Ezzel együtt valóban nem a világvége!
Én is attól tartok, nehogy kilőjék a szervereket egyszer. Ugyebár a Microfos egyszer már kaszálta a szériát, több mint 10évre, pedig az egyetlen jelentős community-jük volt a gaming részlegen már akkor is. Nem megbízható cég és nem szeretem a cloud függő dolgokat sem, mert kiszolgáltatottá tesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én biztos elmenék a falig..nem a pénz miatt, hanem elvből. Azért kiadnak egy kieget ami konkrétan nem működik, ráadásul ahogy írod, nem is Te vagy az egyetlen, hanem egészen sok embernél nem megy, az elég gáz.