Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BB9000

senior tag

Sziasztok!
    A megjelenés napján és az azt követő 30 napban gamepass-szal kipróbáltam a játékot. Rendszeresen fagyott. Azt találtam, hogy talán azért, mert gyenge volt a gép processzora. A minimumként megadott Intel Core i5-4460 procinál csak egy kicsit gyengébb: i5-3470 es volt akkor a gépben. Cseréltem (alaplapot, procit és memóriát) és mostmár az optimum konfig-hoz közeli paraméterekkel bíró gépem van.
    Az FS2020-at karácsonyi ajándékként szánom a gyereknek, tehát a dobozos verzió megvásárlása lenne célszerű.
    Kérdésem azokhoz, akik a dobozos változattal repülnek: Elég ha csak az installálás során van a gépben a telepítő lemez, vagy minden játékindításkor kell? Ez azért érdekes, mert nincs a gépemben optikai meghajtó, de a telepítés idejére kölcsön tudok kérni egy USB-set, amit viszont vissza kell adnom. Ha mindig kell a dobozoshoz a fizikai média, akkor inkább az online store-ból veszem meg és a fiókomhoz csatolom. Ha elég csak a telepítéskor a lemez és később nem kell, akkor inkább a dobozos változatot venném meg. Azt meg lehet fogni és ajándéknak jobb.

Új hozzászólás Aktív témák