Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
czakof1946
üzenetére
A Steam-en játék átadása funkcióról nem tudok, de létezik egy családi megosztás funkció. Itt olvashatsz róla
-
válasz
Kaci84
üzenetére
Nekem is hasonló problémám volt. Csütörtökön többször megpróbáltam a frissítést, de nem ment. Neten rákerestem a problémára, de csak tavalyi posztokat találtam és az MS válasza szerint már tavaly megoldották ezt. Nem sikerülhetett valami jól a tavalyi javítás, mert pont ugyanúgy nem lehetett letölteni, mint ahogy tavaly leírták.
Péntek délután már sikerült a frissítés. Először a store-ban kellett frissíteni, az kb 3 perc volt, utána a játék indítóképernyő közben a megszokott módon letöltött 5 GB-ot, (kb 35 perc) majd magában a játékban kellett frissíteni a World Update-eket. Az újabb 5GB (35 perc) volt.
Ma már minden jó. Próbáld meg újra, a fenti sorrendben. -
-
válasz
Csorbi
üzenetére
Köszi a tippet. Ezt is próbáltam már, de a három pötty mögött sincs frissítés. Gép újraindítás se segített, ki be lépés se.
Korábban soha nem volt ilyen gondom. Az FS2020 megjelenése óta folyamatosan játszom vele.
Gondoltam, várok egy napot, hátha megjavul, de sajnos hiába, mert ma se jó. Próbáltam hívni az MS supportot is, de nehezebb őket elérni mint Erzsébet Királynét.
- - -
Lehet, hogy köze van a problémához annak, hogy a Store-ban a Frissítések letöltésénél van négy frissítés, amit nem tud letölteni. Csak pörög, hogy tölti, de sose készül el vele. A négy közül az egyik a Microsoft Store. Van még a 3D Viewer, a Paint 3D és a Posta és Naptár.
Ezzel mit lehet csinálni? (Win 10 Pro 21H1 verziójú az op rendszerem. A windows update szerint naprakész. -
A Microsoft Flight Sim indításakor az első percben jön az üzenet:
"GAME UPDATE AVAILABLE
A new mandatory update is available. Please update Microsoft Flight Simulator in the Microsoft Store before launching"
De amikor megpróbálom a store ban frissíteni, ott nincs erre lehetőség.
Mi lehet a probléma? Találkozott ezzel már valaki? -
1 TB-os Samsung 970 EVO ssd-n a helyfoglalás (Premium Delux edition) :
Community folder = 137 GB ,
Official folder = 140 GB.
Minden az alapértelmezett folderstruktúrába lett telepítve a C:-re.
A program elindulása 5 perc!!!! Szerintem sok. Üres Community folderrel néhány másodperccel gyorsabb csak. -
Köszi a Gamepass-os tippet. Nekem is újra beadta a 3 hónapot 300 forintért, annak ellenére, hogy idén már ellőttem egyszer. Elkezdtem a letöltést. 4 órája megy és most van kb a felénél. 1000-res Digi netem van, de ennek ellenére is csak max 60 Mbits/sec-el jön, de néha lemegy egészen 2-ig. Általában 10 és 20 közt tölti.
Mindenképpen meg fogom venni a játékot, mert a Store-ban lévő többi játék egyáltalán nem érdekel és nem szeretném havi 3000 forintért játszani. A 3 hónap haladék igen jól jön karácsony előtt.
-
válasz
BB9000
üzenetére
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. A kérdésemre a választ ugyan nem tartalmazták, de jó tanácsokat igen.

Hátha másnak is eszébe jut ez a "képtelen ötlet", hogy dobozos verzióban vegye meg:
Ez alapján: A dobozos verziójú FS 2020 sajnos minden indításkor kéri a Disk 1 behelyezését a DVD meghajtóba, de a rutinos felhasználók találtak megoldást a problémára. Bővebb infó a fenti linken. -
Sziasztok!
A megjelenés napján és az azt követő 30 napban gamepass-szal kipróbáltam a játékot. Rendszeresen fagyott. Azt találtam, hogy talán azért, mert gyenge volt a gép processzora. A minimumként megadott Intel Core i5-4460 procinál csak egy kicsit gyengébb: i5-3470 es volt akkor a gépben. Cseréltem (alaplapot, procit és memóriát) és mostmár az optimum konfig-hoz közeli paraméterekkel bíró gépem van.
Az FS2020-at karácsonyi ajándékként szánom a gyereknek, tehát a dobozos verzió megvásárlása lenne célszerű.
Kérdésem azokhoz, akik a dobozos változattal repülnek: Elég ha csak az installálás során van a gépben a telepítő lemez, vagy minden játékindításkor kell? Ez azért érdekes, mert nincs a gépemben optikai meghajtó, de a telepítés idejére kölcsön tudok kérni egy USB-set, amit viszont vissza kell adnom. Ha mindig kell a dobozoshoz a fizikai média, akkor inkább az online store-ból veszem meg és a fiókomhoz csatolom. Ha elég csak a telepítéskor a lemez és később nem kell, akkor inkább a dobozos változatot venném meg. Azt meg lehet fogni és ajándéknak jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- LEGO klub
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest