- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzik
senior tag
Hát nekem az autószimulátorokra van nagyobb rálátásom.
Ott egy csúcs kategóriás kontroller sok százezerért a feelingen kívül ad egy egy kis javulást is az eredményekhez. Egy verseny játékban ez sokat számít.Itt azért szeretném azt hinni, hogy egy belépő szintű kontroller és egy profi cucc között csak az érzésbem és a precizitásban van különbség, de mivel nem kell versenyezni senkivel egy polgári repülő szimulátorban, ezért nem fogok beleőlni rengeteg pénzt kontrollerbe csak, hogy versenyképes legyek.
Persze jó cucc, ki ne szeretné, és ha megengedhetném magamnak nekem is lenne....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Persze jó cucc, ki ne szeretné, és ha megengedhetném magamnak nekem is lenne....