Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sanzik

senior tag

Üdv!
    Elkezdtem a gépem kicsit feljavítani a játékhoz.
    i3 7100 helyett lett i5 7500, 8 giga ram helyett 16, most a vga választás jönne 1060 6 GB van és lehetőségeim vagy egy 1070-et agy egy 2060-at engedne meg. Nem igazá tudok dönteni. Nagyon nem akarok várni, hogy mi lesz ha kijönnek az új kártyák hatalmas árzuhanás akkor sem lesz, ahogy eddig sem volt a múltban. Mit vegyek? :U :))
    Illetve viszonylag jól fut kompromisszumokkal, de néha meg meg akad, ilyen mikro lagok vannak. Kevés a memória vagy az számít sokat ha ssd-re telepítem és nem hdd-re?

3 monitorral játszom 5760x1080 felbontásban, de az oldalsó monitoroknak torz a képe egy kicsit és az sincs megoldva, hogy a monitor káváit vegye figyelembe. Ez elég fura. Iracingben ez gyönyörűen meg van oldva külön rendereli mind három monitorra a képet a progi. Bízom benne, hogy ezt itt is meg tudják oldani majd.

Ha valaki esetleg tm 16000 hotast szeretne, ugye most nem nagyon kapni, de nekem sikerült tegnap egyre rácsapni az alzán, szerintem nem is volt több, ráadásul elég jó áron. Szoval érdemes csekkolgatni naponta többször is. Ez már itt figyel az asztalon és nem felbontott hanem új termék volt.

Új hozzászólás Aktív témák