Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Doky586

nagyúr

LOGOUT blog

válasz King Unique #37406 üzenetére

Köszönöm megleltem. Én egér kattintást használok, te pedig egér húzást használsz. Azaz én egér kattintással jelölöm ki a forrás partíció(ka)t és a cél lemezt is (esetleg az X re kattintva törlöm a meglevő partíciót) majd a NEXT re kattintok. Sajnos ekkor azon gomb még szürke. Ha egér húzással teszem mint a képeden látszik a zöld kerestes rész akkor jelenik csak meg klikkelhetően az alignálási ablak.

DE! A kettő drasztikusan különböző eredményt produkál. Az alignálás ugyan jó lett, de nem onnan bootol ahonnan kéne! Az SSD lett a 'Rendszer', de a HDD maradt a 'Rendszerindítás' partíciója.. :O
    Pedig látszólag minden OK (aktív lett stb), csak ha letiltom biosban a HDD-t akkor nem bootol be és a lemezkezelő se azt mutatja amit elvárnék. Összehasonlítva ez a registry rész nincs ott a zöldkeretes egérhúzásos módszernél, csak az egérkattintásosnál: [kép]

Úgyhogy nekem a vagy alignált vagy nem bootol verzió közül maradok az alignálatlannál. :((
    Ha csak ezt nyújtja a Macrium. Majd keresek Minitool-t ami NX bit nélküli és 32 bites ha van ilyen, átkonvertálom azzal, mert másképp nem megy. De már a lemezkezelő megnyitása is több perc win7 en úgyhogy lehet kénytelen leszek visszarakni az XP-t vagy valamelyik Linuxot..

Új hozzászólás Aktív témák