- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
danger85 #34747 üzenetére
nagyon jó eredmények, grat
RPZ: Arra még nem gondoltál, hogy a lassú bootolás/program indulás a marvell verérlő miatt van? Mert nekem intel-en Samu 830 64G-vel ennek a töredéke. Nem mértem stoperrel, de a bootolás pl boot racer-el 12 mp. A program indulások is lényegesen gyorsabbak az általad mérteknél.
-
Anfänger
őstag
válasz
danger85 #34633 üzenetére
Igen! Értem én.
Nem mostani lap a tiéd sem! Enyém is kiment már a divatból!
Amikor a Win-t telepítetted,akkor csak az ssd-volt az alaplapra csatlakoztatva? Egyáltalán van HDD is,vagy csak az ssd ? Ha van,akkor esetleg próbáld meg,hogy a HDD-t lehúzod,hogy akkor is jelentkezik-e a probléma.
Esetleg próbálj más SATA portot,és azokat a BIOS beállításokat nézd át,amit pü.ben küldtem. -
Anfänger
őstag
válasz
danger85 #34615 üzenetére
A BIOS a legújabb van fent? P5K Premium/WiFi-AP BIOS 1101 <--- Ez?
Milyenek a sebesség teszt eredményeid?
Mert panaszkodtál rá,hogy többet vártál ettöl az ssd-töl!
Sata 3-as SSD de a lapodon SATA 2 portok vannak,ez valamennyire azért visszafogja!Csinálnál egy AS SSD tesztet?
Szívesen megnézném.
Alignálás rendben van? -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
danger85 #32948 üzenetére
Én teszteltem pár SSD-t az említett Asus kártyán, de nem jó.... ha pedig értelmes SATA III-as vezérlőt szeretnél, ami rendesen kihajtja, akkor az pedig bazi drága lesz (és az még mindig nem olyan jó mint az Intel vezérlői).
A kérdés az, hogy létezik-e Intel vezérlővel, SATA III-as kártya a piacon, elérhető áron. Az jó megoldás lehet. -
Bodor
veterán
válasz
danger85 #32948 üzenetére
"Most csak optikai meghajtót üzemeltetek róla sata portok hiányában."
Jól értem, hogy nincs szabad SATA portod a hatból, és ezért szeretnéd a PCI-E kártyára tenni az SSD-t? Hát ne tedd!
Nagyon egyszerű a dolog. Amíg nem veszel új lapot, addig használd as SSD-t valamelyik SATA 2-es csatolóra dugva, a kártyára meg köss olyan HDD-t, amelyikről nem bootol a rendszer, csak háttértár. HDD-hez képest így is nagyon gyors lesz az SSD. Beállítások terén ajánlom a saját szösszenetemet . OCZ Vertex 3 jó választás .
Egyébként SATA 3-ra kötve sem lesz gyorsabb a valós használatban (érzésre) az SSD-d, max. majd az új lap és esetleg proci miatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpársportok
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest