- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
RootRulez #22328 üzenetére
Nagyon megéri, kevesen vakarják a fejüket a Kingston-ok miatt, a fórumok más gyártók nyavalyáival vannak tele. Ez a 96GB nagyon jó átlagos tempóval rendelkező, megbízható típus. Rendelkezik GC funkcióval így gyorsan észrevétlenül regenerálódik egy-egy kimerítő írás, másolgatás után.
A Samu új fiú, de szimpatikus az is, nála a tempó magasabb, viszont a hely kevesebb.
A sebességet meg lehet szokni, ráadásul a különbség a gyakorlatban csekély, viszont a hely törvényszerűen fogyni szokott és hamar eléri a kevés besorolást, vedd a Kingston-t! -
válasz
RootRulez #22328 üzenetére
De, foglalkozz vele, csak nem olyan mértékben, mint egyes fórumokon megjelenik, azaz 25-30%-ot hagyj szabadon, meg hasonló sületlenségek... (csúnya lenne, ha egy 120G-s SSD-n 30-40G szabad helyet kellene fenntartani...
(magyarul tökig ne írd tele, legyen pár giga szabad hely, az a gyárilag fenntartott területtel együtt (névleges mínusz tényleges kapacitás) már elég...)Qru #22330
Rá se ránts, sejtettem, hogy csak pillanatnyi "elmezavar" volt a részedről... Manapság meg könnyű belekavarodni a dolgokba... -
válasz
RootRulez #22325 üzenetére
ezek a fiúk nem foglalkoztak ilyen apróságokkal...
(Szerintem más jellegű programokat készítünk Delphi 7-el ill. ami biztosan nem megy, az az installer készítés...)Qru
Wear leveling , nem TRIM miatt... -
válasz
RootRulez #22320 üzenetére
Korábban azt írtad, rendszernek kell az ssd... Végül is tök mindegy, a Kingston árban jóbban megéri, csak majd győzd teleírni az ssd-d... néha napján nekem kell tréningeztetni a Samu-t, hogy legyen rajta valami...
(Annyiban változott a helyzet, hogy ~4G-vel több jelenleg a foglalt területem)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest