- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
balpis
üzenetére
Nekem lassan 2 éve megvan az SSD-m. Csak az AHCI-t. állítottam be. Így megy a Trim.
Semmi mást. Semmi áthelyezést stb. Most 2 év után is ugyan az a win7 van rajta. Semmi gond vele. Gyors,hibátlan. Kb 2%-kor romlott az állapota. Így is 2020-at ír ki az elromlásig.
Azért van hogy használjuk ne azért hogy óvjuk mindentől. -
törölt tag
válasz
balpis
üzenetére
Na most az a helyzet, hogy ezt pont nem érzem. Amire viszont érzékeny vagyok, hogy a böngésző pikk pakk induljon amint lenyomtam az egér gombját. Ez pedig maradéktalanul teljesül.
Lehet ezért ?!: UPC- és az ADSL

Nyilván lehet, hogy picit ront a gyorsaságon ami a böngészési élményt érinti, de emberi érzékszervvel nem igen érhető tetten, másfelől viszont hatalmas előnye van az áthelyezésnek.
RAM Disket meg nem használok, körülményes, meg ugye kikapcsolás után törlődik sütistől mindenestől, akkor minek gyorsítótár ?

Kicsit olyan minthogy sokan mondták, hogy a lapozófájl áthelyezése SSD-nél ront a boot-időn. Megmértem előtte is, meg utána is. Nem rontott, tehát városi legenda.
Amin a Windows Temp áthelyezését illeti: előző postban gondolkodtam rajta, hogy írjam e, ugyanis nekem is át volt helyezve egy időben az SSD-ről, mondjuk úgy hogy egy félévig. Szerintem az újnál is át lesz.
-
Bodor
veterán
válasz
balpis
üzenetére
Nekem is ugyanezek a beállítások , annyival kiegészítve, hogy az egész firefox ramdiskről fut, a profil mappával, cache-val együtt, mert így azért gyorsabb, mint SSD-n.
Ramdisk-en a TEMP-el vigyázni kell, én fél napot elszórakoztam vele annak idején, amikor oda volt állítva a TEMP, és a photoshop telepítő ismeretlen hibával állandóan kilépett, míg rájöttem, hogy kevés neki az 1 GB TEMP a ramdisken. Persze, ez egy extrém eset, de nem árt tudni, illetve odafigyelni.
Szerintem érdemes nem csak a user temp-et áthelyezni, valahogy így.
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért van hogy használjuk ne azért hogy óvjuk mindentől.