Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Helló mindenkinek, segitség kellena ahhoz, hogy mik a jó beállitások a biosba az ssd-re. Már jó néhány fórumot átböngésztem, de sajnos nem találtam semmi kézzelfogható magyarázatot. Arra lennék kiváncsi, hogy mit jelent az hogy életciklus az ssd-nél, meghogy ezt meglehet hosszabbitani?!
Lehet-e vagy kell ill. fölösleges a lemezt töredezetségmentesiteni? Már olvastam olyat is, hogy ez is leröviditi ezt az időt.
Tényleg kilehet kapcsolni a system rest, deff.-ot is a page file-t szintén?! Örülnék, ha valaki tudna nekem ebbe segiteni, és ha igen hol kell ezeket beálligatni, annak nagyon hálás lennék
!
Nekem most egy Patriot ssd-m van 32 GB V.2, nem tudom ez mond-e valamit, de azt nem értem nekem miért nem bootol olyan gyorsan, ahogy azt láttam egy netes oldalon.
Már lemértem az időt is, ami 46 mp volt naggyából. Már előzőleg irtam nektek itt de még mindig homályos nekem minden. Remálem van közületek egy megértő és hozzáértő ember, aki tudna nekem segiteni!!! Köszönöm!
Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet-e vagy kell ill. fölösleges a lemezt töredezetségmentesiteni? Már olvastam olyat is, hogy ez is leröviditi ezt az időt.