- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Helló mindenkinek, segitség kellena ahhoz, hogy mik a jó beállitások a biosba az ssd-re. Már jó néhány fórumot átböngésztem, de sajnos nem találtam semmi kézzelfogható magyarázatot. Arra lennék kiváncsi, hogy mit jelent az hogy életciklus az ssd-nél, meghogy ezt meglehet hosszabbitani?!
Lehet-e vagy kell ill. fölösleges a lemezt töredezetségmentesiteni? Már olvastam olyat is, hogy ez is leröviditi ezt az időt.
Tényleg kilehet kapcsolni a system rest, deff.-ot is a page file-t szintén?! Örülnék, ha valaki tudna nekem ebbe segiteni, és ha igen hol kell ezeket beálligatni, annak nagyon hálás lennék
!
Nekem most egy Patriot ssd-m van 32 GB V.2, nem tudom ez mond-e valamit, de azt nem értem nekem miért nem bootol olyan gyorsan, ahogy azt láttam egy netes oldalon.
Már lemértem az időt is, ami 46 mp volt naggyából. Már előzőleg irtam nektek itt de még mindig homályos nekem minden. Remálem van közületek egy megértő és hozzáértő ember, aki tudna nekem segiteni!!! Köszönöm!
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower workstation /számla- garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet-e vagy kell ill. fölösleges a lemezt töredezetségmentesiteni? Már olvastam olyat is, hogy ez is leröviditi ezt az időt.