- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fillerfuckin
újonc
válasz
balinlin #1577 üzenetére
Nekem elég régóta van Curve, és valóban nem volt És nincs is lehetoseg virtuális kártyára. Azt hittem, hogy az újaknak azt adnak ingyen. És ebből gondoltam (Curve írja)
https://support.imaginecurve.com/hc/en-gb/articles/213882525-How-much-does-Curve-cost-?mobile_site=true -
fil
őstag
válasz
balinlin #1408 üzenetére
Nem tudom. Mint mások is írták ,a környező még kísebb országokban már van. Bár lehet, hogy cseh, szlovák, horvát gazdaság megítélése jobb. Na és akkor ukrajna? nem valami stabil és talán a lakosság fizetőképessége sem túl jó.
Talán az, hogy az Apple bejött, némileg ösztönzi őket, ha nem akarnak háttérbe szorulni. -
goldister
tag
válasz
balinlin #1408 üzenetére
Hát én egyszer beszéltem a Google Ügyfélszolgálattal.
Nekem azt mondták, hogy nem rajtuk múlik a dolog.
Elsőnek egy bankkal kéne leszerződniük.
Tehát ha elérhető lesz valamelyik Mo-i banknál, akkor Mo is benne lesz a listában, így egyből lehet revoluttal is. Úgy, mint az apple. -
hedgehog
senior tag
válasz
balinlin #1396 üzenetére
Ez is egy módszer, de én a következőt használom: https://ebev.nav.gov.hu/
Csinálsz egy új adószámla lekérdezést, és a Fizetési adatok gombra kattintva a fenti linken kész a csomag, lehet befizetni.
A feleségem KATAs, őt is így fizetem, meg magamat is (én áfát meg járulékokat is fizetek)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest