- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fillerfuckin
újonc
válasz
i3odnar #1574 üzenetére
Hát bocsi, nem próbáltam ezt a funkciót még, de amire én akartam sajnos arra sem jó. Azért az a levonás durva soknak tűnik... Netellerrel nincsen tapasztalatom. Még valami eszembe jutott, de lehet tök hülyeség: Curve? Beállítod mögé az OTP-s kártyádat, Curve kártyát pedig az USD-s tranzakcióhoz. Így még nem próbáltam, csak vásárlásra, meg másik Curve-ös közötti pénzküldéshez. A Curve is nagyon jól vált (kivéve hétvége). A virtuális kártya itt is ingyenes.
-
fillerfuckin
újonc
válasz
i3odnar #1570 üzenetére
Még nem próbáltam pénzt levenni (nekem feltöltésre kellett volna, ahogy irtam egy korábbi bejegyzésben, de az nem működött) de sima SEPA utalás lehetséges bankszámlára. Azt néztem, hogy ki lehet választani HU-t is. Az, hogy TW-t használ az utalásoknál, az a leírásban van benne. Szóval csak tippet szerettem volna adni, sok tapasztalat nincsen. Van bunq accom, virtuális kártyám feltöltve, de meg nem szedtem le pénzt, csak néztem a lehetőségeket.
-
KTU
addikt
válasz
i3odnar #1561 üzenetére
TransferWise-al csinálnám, kapsz személyre szóló USD bankszámlaszámot.
Igaz már nem ingyen van a kártya, bár mostanában nem hoztam létre új fiókot.
Nem mellesleg jobban is vált mint az otp, és innen utalhatod is otp-re olcsón.Revolut lehet egyből vizsgálná honnan miért a pénz, ha még nem használtad, ne evvel kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest