- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fillerfuckin
újonc
válasz
SzabóTamàs90 #1585 üzenetére
Oké, csak egy felvetés volt, és vitaindító lett. Ezek szerint a Curve is átment “trógerbe”. Júli 30 a frissített aszf azt néztem. Mindegy megtartom, mert kp t felvenni még ha nagyon ritkán is teszem jók lesznek...
-
fillerfuckin
újonc
válasz
fillerfuckin #1578 üzenetére
“ Curve will issue you either a personal or business Curve Card. It will either be a physical and/or digital card. A digital card is a card where you can see your Curve card details in the Curve app only, and can request a physical card if you want one (fees for this are in the Fee Schedule).” Ez az “ászf” ből van. Szóval elvileg kellene lennie virtuálisnak is és csak az ingyenes most.
-
fillerfuckin
újonc
válasz
balinlin #1577 üzenetére
Nekem elég régóta van Curve, és valóban nem volt És nincs is lehetoseg virtuális kártyára. Azt hittem, hogy az újaknak azt adnak ingyen. És ebből gondoltam (Curve írja)
https://support.imaginecurve.com/hc/en-gb/articles/213882525-How-much-does-Curve-cost-?mobile_site=true -
fillerfuckin
újonc
válasz
i3odnar #1574 üzenetére
Hát bocsi, nem próbáltam ezt a funkciót még, de amire én akartam sajnos arra sem jó. Azért az a levonás durva soknak tűnik... Netellerrel nincsen tapasztalatom. Még valami eszembe jutott, de lehet tök hülyeség: Curve? Beállítod mögé az OTP-s kártyádat, Curve kártyát pedig az USD-s tranzakcióhoz. Így még nem próbáltam, csak vásárlásra, meg másik Curve-ös közötti pénzküldéshez. A Curve is nagyon jól vált (kivéve hétvége). A virtuális kártya itt is ingyenes.
-
fillerfuckin
újonc
Szerintem nem nézted be. Csak EUR lehet. Nem tudom USD -re mi lenne a legjobb. Tényleg a Revolut a legjobb szerintem is, de lehet tényleg nem ez a legjobb kezdés számodra. És a Revo ker adoazonositot is...
-
fillerfuckin
újonc
válasz
fillerfuckin #1571 üzenetére
Amúgy a “Me” fül alatt “Travel account” majd lent a “villamra” nyomva bejön “withdrawal all” lehetőség. Ott kéri az IBAN-t. Ha nincs még rajta pénz, akkor lehet ez a funkció meg nem elérhető.
-
fillerfuckin
újonc
válasz
i3odnar #1570 üzenetére
Még nem próbáltam pénzt levenni (nekem feltöltésre kellett volna, ahogy irtam egy korábbi bejegyzésben, de az nem működött) de sima SEPA utalás lehetséges bankszámlára. Azt néztem, hogy ki lehet választani HU-t is. Az, hogy TW-t használ az utalásoknál, az a leírásban van benne. Szóval csak tippet szerettem volna adni, sok tapasztalat nincsen. Van bunq accom, virtuális kártyám feltöltve, de meg nem szedtem le pénzt, csak néztem a lehetőségeket.
-
fillerfuckin
újonc
válasz
fillerfuckin #1566 üzenetére
Mondjuk ahol nincs HUF Wallet ott lesz átváltási költség...
-
fillerfuckin
újonc
válasz
ussseal #1559 üzenetére
Nem próbáltam még a Spotify-t. Gondolom úgy megy ahogy leírtad. Valahogy a teljes összegnek megfelelő CRO-t kapsz. Vásárlás után tudom, hogy azonnal jóváírják (cashback). Viszont most élelmiszerüzletes vásárlás után 10%-ot ad vissza (rebate)😁
Ez az MCO -> CRO átvezetés érdekes volt. Mikor én ranéztem a cryptora, azt láttam, hogy az MCO 38%-kal megugrott az előző naphoz képest. Gyorsan meg is csináltam az átváltást (erre jött még +20%, mondjuk azt lekötötték). Nem tudom mi lett volna ha várok még... -
fillerfuckin
újonc
Megjött Végre a crypto kártya “Ruby steel”. Kipróbáltam és működik. 2% visszatérítés vásárlások után. És Revolutos kártyáról is fel lehet tölteni. Ott pedig jobb az árfolyam. Költésnél viszont jobb, hogy a crypto-nak magasabb. Sajnos kriptot nem lehet venni vele a crypto.com on. Úgyhogy ott marad a Revos átutalás vagy “rendes” bankkártyás fizetés. Egyébként most “olcsóbb” lett a kártya. 1000 CRO-t kell venni és lekötni fél évre, hogy ilyen kártyát kapjunk. Most a jelenlegi árfolyamon az kb 50.000 HUF. Ha igénybe veszi valaki az ajánlási bónuszt, akkor 50 USD-nek megfelelő CRO jóváírást kap. Vagyis 35.000 HUF lesz a “díj”. Szóval ismerkedem még a dologgal, de szerintem vannak benne lehetőségek. Ha valakit érdekel írok még tapasztalatokat, vagy privátban küldök kódot is akár.
-
fillerfuckin
újonc
Köszi! Átutalással tényleg megy Revolutrol zeró költséggel. Nem is gondoltam, mert Revolutos kártyával full visszadobta. Hozzászoktam a kártyás transzfelekhez..
-
fillerfuckin
újonc
Sziasztok! Látom Crypto.com rol is megy az eszmecsere. Én regeltem, és várom a rubin kártyám
. A kérdesem, hogy van e valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban. Én csak “hobbista” crypto kereskedést folytatnék, és itt azért van választék is. Konkrétan, mivel lehetne “feltölteni”, cryptot venni a legolcsóbban? Revolut, Curve, Bunq nem működik. A legviccesebb a Curve, azt írja, próbáljak kártyát cserélni. Ugyanazzal a kártyával direktben (Curve nélkül) simán megy (KH Visa), de így kb 10 HUF/EUR buko. A bónusz miatt azért kipróbáltam. Én látok benne fantáziát, bár tény, hogy inkább “tippmix” helyett vagy mellette
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest