- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolmesz
aktív tag
válasz
gzbotii #1437 üzenetére
Annyira nem vagyok benne a dolgokban, de ha jól emlékszem, Te Romániában élsz (az autód rendszáma is román, ha jól látom), és nincs Monese számlád, akkor talán hasznos lehet számodra, hogy keddtől a Monese az EUR és GBP mellett RON számlát is kínál.
Nem tudom, miben kapnád az utalást, és hogy a Monese mennyire vállalkozóbarát, de hátha jó lehet Neked. -
scream
veterán
válasz
gzbotii #1255 üzenetére
Szerintem a BudgetBakers Walletra gondol.
Én használom az appot, viszont manuálisan szoktam felvenni a tételeket, meg nem is olyan szívesen engedném be a számlámra az appot. A Support tényleg elég lassú, bár idáig nekem mindig reagáltak (1-2 héten belül...). Importálni sem importáltam, viszont esélyesen az excel formátuma sem mindegy és én inkább azt gyanítom, hogy az OTP köpi ki nem 'standard' formátumban azt az excelt és azért nem eszi meg az app - szóval itt inkább OTP a hunyó.
-
Oliverda
félisten
Igen, hétvégén viszont kevésbé kedvező:
"On weekends, which we count as Friday 23:59 - Sunday 23:59, the UK foreign exchange markets are closed. During this time, we take the rate from Friday 23:59 and charge an additional 0.5% for all transactions made in GBP, EUR and USD and 1.5% for all other supported currencies."
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Fujifilm X
- Medence topik
- RAM topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest