- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most értem haza, hulla vagyok, de kezdeném azzal, hogy ez csak az én perspektívámból nézve sérültség csak, másnak szuper is lehet az a nő, aki nálam meg szóba se jöhet. Ízlés dolga ugye. Amire gondolok, talán legjobban úgy tudom röviden kifejezni, hogy ezek az általam leértékelt nők kizárólag szociális típusú szeretetre képesek, és gyakorta annak is csak a felszínesebb fajtáira. Sok pasinak ez teljesen jó, nekem meg nem, ennyi.
A mélyebb intimitásnak sok feltétele és összetevője van, ha ezeket magyarázni kell, ott már lehet, hogy baj van. Nyíltság, bizalom, nagyon erős pozitív érzések, bizonyos típusú -érzelmekkel és belátással telt- csodálat a másik felé mondjuk alap dolgok. A másik egész lényének van egyfajta vonzása, ami úgy rendesen hat rád, és szeretnél mellette lenni. Olyan dolgokat képvisel, amik számodra nagyon pozitív dolgok, és szinte lehidalsz a felismeréstől, hogy ezek tényleg benne vannak. Rengeteget lehetne erről beszélni, csak általában fölösleges. És nagyon szubjektív, kinek mi mekkora pozitívum. Nekem úgy tűnik, hogy az intimitásban sérült embereknek egyszerűen nincs semmi, amit hatalmas pozitív élményként tudnának felismerni/megélni, így a köznyelvi "langyosvíz" kapcsolatok felé tartanak, ezeket favorizálják. Más perspektívából akár nézhetjük őket az egészségesebbeknek, csak ha az egészség ilyen, sokan nem kérnek belőle, például én sem.
Mobilról csak ennyit.#393: A lényeg az, hogy ha olyan helyzetbe kerülsz, most már üss vissza! (Illetve üthetsz először is bizonyos esetekben.) Néha felnőttek is kerülnek ilyen helyzetbe, ilyen a világ, benne van a pakliban. Akkor is, ha nem keresed a bajt. Legutóbb tán 2-3 éve pofoztam le egy ordítva cigit tarhálót, mikor már a vállamra tette a kezét, és úgy üvöltött. Aztán beszédült, és nagyokat nézett. Az egész buszmegálló látta, mindenki örült az eredménynek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest