Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
a hibakra gondolsz?
akkor mostantol SPOILER uzemmod
nekem igazabol maga az egesz ujrainditos "ize" allt nagyon gyenge labakon, mi ez hogy ujrainditasz egy rendszert, es hirtelen mas lesz az elnok?
igaz hogy egy pillanatra lehetett latni ahogy a foszer atir egy erteket a "configban", ezzel legalizalva a foldieket is, de ez azert nekem meg eleg keves.
Arrol nem beszelve, hogy minek van szukseg a csuklon levo azonositora, ha a gep szemmel lathatolag anelkul is tudja hogy ki kicsoda? (ld a film legveget)
Azt sem ertem, miert kellett egy komplett korhazhajo-flotta, tobb tucat gyogyito a'ggyal, ha eleve csak az Elysiumon elo nehany kivalasztott volt ra jogosult, akiknel meg minden hazban ott volt a sajatjuk?
Eloszor furcsallottam azt is, hogy miert a Foldrol kilott raketakkal szedik le az illegalis hajokat, miert nem az allomasrol lovik ki oket, de ez vegul is eleg konnyen vedheto (pl. az elnokasszonynak nem volt hozzaferese az allomas harci rendszerehez, stb).
Az sem tiszta, mi ertelme a 'halalos vedelemnek' ha ettol meg nyugodtan kiolvashato a kod - ezzel egyedul sajat magat szopatja a juzer, feltolti a sajat fejebe a csomagot, garantalva hogy ha valaki lenyulja, akkor megpusztuljon, mindezek mellett a kod meg vidaman felhasznalhato, szoval igy pont semmi ertelme...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- VGA kibeszélő offtopik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung kuponkunyeráló
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

igaz hogy egy pillanatra lehetett latni ahogy a foszer atir egy erteket a "configban", ezzel legalizalva a foldieket is, de ez azert nekem meg eleg keves.