- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #98 üzenetére
Ebből él meg a Temu, Shein is.
Impulzus vásárlókból.A telefonról az a véleményem, hogy olcsó húsnak valószínűleg híg lesz a leve.
Nem véletlenül olcsó, mindig spórolnak valamin, hardver vagy szoftver vagy support. -
hegedus001
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #86 üzenetére
Én totál értem amit mondasz és abszolút egyet is értek veled.
(bár ezeket a késuzülékeket lehet hogy majd látjuk a használt piacon ami nem akkora baj)Ugyan ez a jelenség van a sheines temus rendelésekkor is. az embereknek nulla pénzük van, de ezeket megengedhetik maguknak így rendelnek. Az impulzus megvan, boldogok, aztán megint rendelenk megint boldogok, közben meg lehet, hogy egyszer használják a rendelt cuccokat vagy esetleg valami totál használhatatlan szar terméket kapnak. Ahellyett, hogy 2 hónapig spórolnának rá és vennének egy valóban minőségi cuccot, helyette vesznek 30 használhatatlant.
-
judas13
veterán
válasz
LosBlancosRM #104 üzenetére
-
gretzky77
veterán
válasz
Illetve mivel korábban használtam Nothing Phonet azért tudom kb mire számíthatok, és szinte biztosra veszem, hogy élőben sem lesz hulladék a Nothing is egy kellemes csalódás volt!
-
gretzky77
veterán
válasz
És téged miben zavar ha én kipróbálom, megnézem és utána mondjuk olcsóbban olyanhoz kerül akinek ez tökéletes? Nekem megéri, mert ki tudtam próbálni, hogy mondjuk akár később gyereknek jó lesz aki megveszi az pedig örül és még kicsit jobban is jár, olcsóbban jut hozzá és örömmel használja! Ezért nevezni környezetszennyezésnek, hulladéknak azért igen erős!
-
válasz
Bocsmá' de van tesztje.
A telefonok már hamarabb kint voltak a tesztelőknél, csak embargó van a megjelenésig.Gsmarena, és annyira nem idegen nyelv, nem ilyen tyúklábas.
Aztán a youtube is már rogyásig van review-kal.
Rendelés előtt elolvastam és utána rendeltem is. -
kbyte1024
veterán
válasz
Igen legtöbbször igaz is. Ami már eleve olyan social jön meg kevés RAM meg gagyi képernyő, fényerő stb, az oké hogy nem veszi meg az ember. De azért azt fetételezhetnéd,hogy akik itt olvasunk,tapasztalatokat osztunk meg, csak megnézzük,hogy mit veszünk. Ez a teló igy spec alapján jónak tűnik.
-
válasz
LosBlancosRM #101 üzenetére
Ennyi. Látod, lett közös vélemény is a nagy ellenérzések kapcsán.
Finomodik ez. Még a végén megbékélés lesz.Nálam fiók nincs, az a pazarlás. Akkor tényleg apróra fel.
Amit nem használok azt nem tárolom. Az nosztalgia.
Szerk.: Ebben nem volt semmi félremagyarázni való, egyetértek azzal, amit írtál.
"Nem buksz vele sokat, max megy az apróra, vagy a fiókba. "
Ennyi.
-
kbyte1024
veterán
válasz
LosBlancosRM #96 üzenetére
Na végre megy ez
pontosan ahogy írod. Én kb 100szor leírtam amit most te. Azért mert olcsó attól nem lesz jobb. De azért ezt a telot nem tartanám környezetszennyezésnek. Mégse egy Unisoc förmedvényről beszéltünk nem? Meg majd a teszt után okosabbak leszünk.
-
válasz
Ne zavarjon, fogadd el kicsit jobban embertársaidat.
Ez az ő bajuk, nem a tiéd.
Sokan zavarnak akkor most itt téged a topicban. Ő bajuk vagy a tiéd?
Na látod. Tiszteletreméltó, hogy az impulzus vásárló szót én leírtam és ez is kiemelendő volt, de mondom , ne zavarjon, ez az én problémám, az én zsebembol hiányzik most, nem a tiédből.
Hozzáteszem, nekem ez az új készülék még örömöt is okoz. Kis pénzből nagy szerencse.Tapasztalat , az élet meg rohadt rövid ahhoz, hogy ne vegyek olyan dolgokat, amikre szükségem is van.
Van, aki egy életen át halogat... Nem tartozok abba a csoportba.
-
válasz
LosBlancosRM #96 üzenetére
Előző készüléked meddig volt meg?
Nem mondtam, hogy jobban, hanem kérdeztem.
Jól sejtem tehát, hogy a komolyabb, drágább készülék nem környezetszennyezőbb?
Leírtam fentebb, igényekhez kellene vásárolni, akkor nincs pazarlás, ezt nem tudják sokan felmérni sajnos, mert nincs megfelelő edukáció a témában.
És ez most nem rólad vagy rólam szól, hanem nagy átlagban.
Te is meg én is feltehetőleg képesek vagyunk az igényeink mentén vásárolni. -
válasz
LosBlancosRM #93 üzenetére
Mi az elfogadható vagy csekély környezetszennyezés a te gondolatmenetedben? Fairphone?
Ezt most teljesen komolyan kérdezem, a más véleményed okán.
Mert akkor remélem, hogy a válasz az, hogy 4 évig használod a készüléked, ami azért nem kis összegű, és csak utána adod el.
Ha ennél sűrűbben, akkor sajnos az ugyanaz. Környezetszennyezés, és még durvább összegűszerűen is.
Jól sejtem tehát, hogy a komolyabb, drágább készülék nem környezetszennyezőbb?
Elfogadom, hogy más a véleményed, hisz értenem nem kell.
-
kbyte1024
veterán
válasz
LosBlancosRM #93 üzenetére
Oké akkor szerinted hol kezdődik a környezetszennyezés? Csak kiviből kérdem. Mi az a minimum ami nem az?
-
kbyte1024
veterán
válasz
Tudod megtehetném hogy fél millás telom legyen mégsincs. Mert nekem nem add többet. De azt állítani,hogy ez a teló környezetszennyezés durva. Akkor a HMD és társaira mit mondasz?
-
válasz
És ha valaki azért veszi, mert egy ilyen készülék kell neki, és teljesen lefedi az igényeit, és még olcsó is?
Akkor már nem is környezetszennyezés?
Az nagyobb Környezetszennyezés, ha valaki olyan készüléket használ, aminek a képességeit ki se használja.
Olcsó készülékre is van igény, nem mindenki jár kell 400-500 ezres telefonokkal a zsebében, sőt van aki addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér, esetleg... Főleg ha ki se használná..
Néha érdemes volna a szubjektív igény
eken túllépni egy kicsit és látni a valós kisemberek igényeit is...vagy hogy mit engedhet meg magának.Kicsit be is szóltál azoknak, akik most ilyet vettek, de az már felesleges és említésre sem méltó. Gondolom nem volt benne abszolút ilyen szándék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest