- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Ha akkor hívod mikor még nem szöglet van hanem az animáció előtte akkor mire odavált már ott fog állni.
Kiraktam a hero picket megint mert nagyon kéne egy Ginola/Lucio/Toure
Helyettük jött egy: WC Marquez-WC Donovan-WC Ljungberg
Majd kiraktam az ikont is: TOTY Müller. Ahogy nézem 1.2 millát ér ez a lap, de szerintem ez csak amiatt van mert iszonyat rövid ideig volt nyitható. Prime Dalglish alig rosszabb aztán ahhoz képest 350k ráadásul ő 5 weakfoot.
Rank2 wlből szintén nem jött semmi egy pickelt Lahm-on kivül aki sajnos nem a jobb lapja
Nem panaszkodom mert untradeben kapok néha jókat, de emellé mivel semmi értelmes eladható lap nem jön(wl rewardból nem jött 86nál nagyobb rating se if packokból se a packokból, pickekből is csak 1 db Lahm ugye) így igazából nem tudom őket beépíteni.
Roberto Carlost pl. tök szívesen kipróbálnám, de ha kiveszem Capdevilát akkor megfő Araujo,Modric meg Ramos is. Kitudnám váltani egy Valverde/De Jong/Llrorentével/Bellinghammel de meglepő módon nincs rá coinom
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest