Hirdetés
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Garmin topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én se terveztem, de tegnap este volt egy kis üresjárat, így nekiültem. Ma este be is fejeztem, 11 win, semmi meglepetés.
Az elcsalt meccsekről már az elején léptem is kifele. A keresztfiam nézte aztán szörnyülködött, hogy egyik meccsen “működik” a csapat, a másikon pedig full kretén.
a pickek SS Atal és Tots Ndicka. A packokból viszont jött egy Tots Leao, úgyhogy pluszos a buli.
Habár halott a piac, de megfogadva egyik kedves fórumtárs ajánlatát ma minimál biden vettem egy halom 89-es de jongot.
Már most min 5k lenne darabján, de majd szerdán kiszórom. Játékosra nagyon nem vágyom, tulképp full mindegy milyen (kamu) skint mutatnak a kártyáim.
Najo egy R9-re talán még fáj a fogam, de csak a placebo miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Okos Otthon / Smart Home
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az elcsalt meccsekről már az elején léptem is kifele. A keresztfiam nézte aztán szörnyülködött, hogy egyik meccsen “működik” a csapat, a másikon pedig full kretén.
a pickek SS Atal és Tots Ndicka. A packokból viszont jött egy Tots Leao, úgyhogy pluszos a buli.
Habár halott a piac, de megfogadva egyik kedves fórumtárs ajánlatát ma minimál biden vettem egy halom 89-es de jongot.