Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Nekem is Cuadrado a garantált, természetesen dupla.
Ha jól számolom, 15 Serie A totsot nyitottam eddig, egyik másik tosból sem jött ennyi lap. De ezeknek a megoszlása nevetséges:
5 Calhanoglu
3 Bremer
3 Cuadrado
1 Immobile
1 Brozovic
1 Maignan
1 SMS+1 Vlahovic (wl pick)
Ebből Cuadrado oké, azóta is gondolkozok, hogy Cafú vagy ő játsszon, de elég lett volna belőle egy is. SMS és Immobile még szintén oké, meg a pickelt Vlahovic, de a többi... Nevetséges, hogy van bent 15 tots lap a ligából, és nyitottam eddig 15-öt, de egyetlen 200k-nál többet érő lap sem tudott esni belőle...
Btw mivel az összes többi liga összes többi lapját magasról leszarom, és mivel eddig megvan minden token (Lautarot kivéve, az majd jön holnap), én a két Serie A-s picket fogom kiszedni a swapból, hátha beadja Dybalát (nem fogja). Bármi más totsból jöhetne bárki, abszolút hidegen hagyna. 10 tots Mbappét is odaadnék egyetlen Dybaláért, de ezt asszem írtam is már
Szóval rámegyek a 2 pickre, hátha, aztán majd nagyon szomorú és motiválatlan leszek holnap estétől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RAM topik
- Amazon Prime Video
- Napelem
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval rámegyek a 2 pickre, hátha, aztán majd nagyon szomorú és motiválatlan leszek holnap estétől.