Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
de ezen az alapon semmi értelme semminek a játékban
Na kis szösszenet még a tegnapi kvaliról kicsit kapcsolódik a gold vitához bár érintettem tegnap. Tudom hogy nem lehet így de annyira "megrendezettnek" érzem az egész kvalit. Mindkét oldalról. Valamiért olyan érzésem van mintha bármit csinálnék a játék azt "akarja" hogy sikerüljön. (persze nem arra gondolok hogy lerakom a kontrollert aztán nyerek) Meg hogy be vagyok skatulyázva erre a 6 winre kvali, 9-11 a wl (ha nagyon megfeszülök vagy szerencsém van 11) meg div 1 vége. De onnan sehova akármit csinálok tuti jön valaki akit nem tudok megverni.
Ok tudom ez a képességem nincs itt semmi látnivaló de valahogy mégis ilyen érzés.
Na 4 sima vereséggel kezdtem, utána hogy biztos legyen a kvali 4 tükörsima győzelem. Szintén meg lehet magyarázni a forma romlott, xarabb ellenfelek jöttek végre presseltek a játékosaim (nincs pressing beállítva, de látható mikor állnak meg mikor mennek nyilván). A 4 csapat akik elvertem egyébként egész jó volt, ikonok Ronaldinho Eusebiok stb. MIndegyiknél azt gondoltam faxom pont ilyenek kellenek most nekem.
Utána fogadni mertem volna, hogy vagy az első szétszopat vagy amilyen humora van a játéknak inkább az utolsó hogy ne tudjak meccset leadni.
Full gold pl csapat. 2-0-ra vezet, szokásos De Bruyne megfut mindenkit, Bruno 25-ről csavar, Mane szélen megfut mindenkit. De eszembe jutott amit írtatok tippeket megnyugodtam nem rohantam, nagy nehezen behúztam.
Utolsó meccs nem full gold, de a védősor gold volt Kounde, Mendy, talán Kimpi erre nem emlékszem, gold Llorente. Areola. A hosszabbításra 0-0-val (exp 0-6) mentünk....
Ahol a 118-ban tudtam valahogy begyötörni egy gólt.Tudom meg lehet simán magyarázni minden oldalról de akkor is érdekes. Nem véletlen hogy ennyi "összeesküvés elmélet" van és simán el tudja hinni az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ahol a 118-ban tudtam valahogy begyötörni egy gólt.