Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na és mit gondolsz TEGLADOBALO FC-ről?
2-0-ra mentem, amikor elkezdett (ahogy a kolléga is írta) Tryhardozni?!
A másik kolléga fentebb írta, hogy 4-1 után kezdett el vele valaki Tryhardozni.
Ezekről mi a véleményed?"Tryhard 1-0-ról visszajönni?" Nem, csak értelmetlen hajtani még, hogy meglegyen az 1-2 bravúúúr! Vagy ahogy a kommentátor mondja a végén, Big Dráma!! oooohaaa!
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Segítek, jó?
Ha mindenki kilépne az első gólnál, akkor sokkal hamarabb kész lenne mindenki ezzel a swap objektívvel. Szerintem senki nem élvezi, mindenki túl akar lenni rajta.
Gyors matek: Ha 1-0-nál ugye mindenki kilép akkor pörög az egész, de ha te leállsz tryhardolni, hogy egyenlíteni meg győztes gólt akarsz szerezni az kinek jó? Elárulom senkinek. Ha már megkaptad az első gólod, akkor sokkal időigényesebb megfordítani a meccset, mint esetleg a következő ellenfelednek belőni az első gólt.
Vagy én vagyok hülye? Nem így lenne logikus túl lenni ezen a nyamvadt swap farmoláson?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest