Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Nekem?
Hol? Most írtam az if neymar a legértékesebb játékosom. Ő ér 900k-t most. A legértékesebb ikonom az mid Dalglish volt. Ő ért talán 1.2-t mikor nyitottam. #18098toxicjew
Pont tegnap nézegettem a 19es klippjeim. A 19 túl arcade volt ezért szidták sokan. Az állandó beadás+el tornado meg kapáslövések. De az idei rész a legalja...
Az AI egyre butább. Mikor 2 csatárom van azt az egyik kretén állandóan keresztbe befut a védő mögé, hogy egyrészt rámhozza az ő emberét is másrészt passzolni se tudjak neki arra szavak sincsenek...
A védelem ugyanez mikor a magasan jött kipattanóra előrefele nyújtózkodva próbál fejelni miközben csak simán felkéne ugrania kifejelni. Mák, hogy az ellenfél játékosa tudja ezt
Alapvető játékmechanika nincs normálisan megcsinálva. Azon mikor belelépek 1 passzba és a játékosom a homlokáig emeli a lábát mikor tisztán látszik lapos passz lesz már csak nevetni tudok
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó merevlemezek 4-től 1 TB-ig
- 4K PS5 Szimulátor Szett
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Új 2K Gamer PC Ryzen 7 8700F/RTX 3080 10Gb/16 - 32Gb DDR5/1Tb NV3 NVME SSD/2-5Év gari
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i7-12850HX 16C / 32-64GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hol? Most írtam az if neymar a legértékesebb játékosom. Ő ér 900k-t most. A legértékesebb ikonom az mid Dalglish volt. Ő ért talán 1.2-t mikor nyitottam.