- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Sosem értettem ezt a részét egyébként, hogy miért baj ha szélső a cb meg hasonlók
Általában olyan fizikummal raknak oda az emberek szélsőt aki simán lehetne az.
Walker,Mukiele tök jó példa erre egyébként.A posztváltás problémát sem értem. Persze mikor mondjuk egy 30 defes játékos játszik cm-t megértem a felháborodást mert az szimplán inkompetencia
De sok magas defes szélső szokott bejátszani kpra. Saka vagy Bernardo Silva szokott.
De mikor Kristóf is szidja azokat akik szélsővédőt használnak cbben aztán meg leírja, hogy ő amúgy press after possession losst használ taktikában kicsit felhúzom a szemöldököm
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Általában olyan fizikummal raknak oda az emberek szélsőt aki simán lehetne az.