Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nem a gólöröm miatt ideges, hanem a kapott gól miatt. Főleg ha olyan fifásan szar. Mi az hogy toxic... Szerintem mindegyik az. Engem aztán nem érdekel ki mit tol. Másik kárán úriember nem örül látványosan. Ez illem. Amúgy meg ne hasonlítsd a focihoz. Ott 90 perc alatt van 3 gólöröm, itt meg 15 perc alatt 7. Kézi labdába is sok gól van. Nincsnenek 20-30 mpes gólörömök. Persze ez az én véleményem. Én akkor is gyorsan elnyomom ha a másik előtte izmozik. Amúgy nekem idén div 5ig kb 2 hét alatt mintha kevesebb örömödő lenne. Mondom én jobban támogatnám a normális visszajátszást. Nem egy 2 mpes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest