- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam ugyanez volt, pedig én bundes csapatot szeretnék, szóval igyekeztem kellő komolysággal hozzáállni a WL-hez. Péntek katasztrófa volt, tiz meccsbol alig tudtam 4-et hozni. Persze a full tots csapatok lazán körbefutottak, az enyémek a legalapvetőbb passzokat se bírták pontosan adni. Hasonló bohóckodások voltak a kapu előtt, mint amit a kolléga is linkelt. Nálam neymar és ronaldo full kuka lett.
Mérgemben összehánytam az eddigi tots lapokból egy mixed bundes-laliga-pl teamet, 6-8 chem néhány helyen, csapatchem 98
Tegnap leültem, mondom meglesem mit művelnek a pályán. Döbbenet, úgy ment a csapat, hogy moments ikonokat vettem le a pályáról szerelés, támadás patika lett, jó pár meccsen 7-8 gólt vertem látszólag jobban összerakott csapatnak. Egy olcsó és jó bundes csatár kellene, és egész jó is lenne már az összkép. Végül gold3 így is meglett, meglepődtem, mert total esélytelenek nyugalmával vágtam neki.
Tanácsodra kiraktam az osztrák jobb hátvédet, tényleg nagyon patent nálam is, én védőként használom. Kiraktam tapsobat, őt még nem próbáltam.
Az elmúlt napok szerencsétlen nyitásai után csak kipakoltam a 85+ picket. Egy lewat beletettem, hátha visszaadja Totsban. Sajna azt nem, de így se elégedetlenkedek.
Davies maradt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Android felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Davies maradt