Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
csendes tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Szerintem pusztán az az oka,hogy így TOTS előtt adjanak valamit,ami miatt játszhatnak az emberek, ha már promo sincs jelenleg,meg semmi. De amúgy tényleg durva,hogy ilyen rövid idő alatt kell megcsinálni,és kidobták egybe. Főleg,hogy ez a 8-8 meccs ez baromi sok,mert amúgy magát a feladatot nem vészes megcsinálni. Nekem még a la ligás van hátra, de már annyira untam az sb meccseket,hogy közben be tudtam pótolni egy csomó streamet

Én is gondoltam rá,hogy kinyitogatom őket, de ha eddig gyűjtögettem,akkor már elteszem ezt is,most járok 43 packnál,kiváncsi vagyok mennyi jön össze,bár fogalmam sincs mikor nyissam őket,nagyrészt La Liga csapatom van, de szerintem a francia és angol ligával is szemezek majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mesterséges intelligencia topik
- Borderlands 4
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest