- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Fotók, videók mobillal
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Yepp. Egymás utáni eredmények. :)
Atal továbbra is alkot: 8 WL meccs, 12 gól, 3 gólpassz.
Hihetetlen jól mozog a pályán, és védekezni is tud! Ha igazán tudnék játszani, akkor vsz még eredményesebb tudnék lenni vele. Érzésre most olyan mintha két Neymar lenne a pályán :).Renato Sanches kiszedve. Jó lap, de még szoknom kell. Valahogy De Jong harapósabbnak tűnt. :(
A 81+-es pikk utolsó 4 dbjából max 82es jött. A legutolsó aminél elfogytak már a common goldok, ott meg egy 81es IF. Ennyi, több nem jön belőle, csináltam pedig vagy 40db-ot az biztos.
Kaptam egy Ultimate pakkot (200 WL meccsen lőtt gól után): 82es játékos volt benne a top. Ilyen fost én még nem láttam.
Elég fura most a csapat összetétele, de 100 chem most nemigen lesz :/. Mondjuk így is hasitanak :D.

|AP| = 😎👍
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest