Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz K.J #11799 üzenetére

Minek? Semmi értelme nincsen mióta kitalálták. A 19ben használták a profik azóta senki. Nálam konkrétan kivan kapcsolva. Tök értelmetlen plusz időt szánni, hogy megtanulj cselezni vagy védekezni mikor konkrétan látod, hogy az ellenfeled a közelében sincs a labdának és mégis megszerzik a védői az enyimek meg constant+team pressnél sétálnak.

Most kaptam ki egy gyerektől hosszabításban és még van arca rámírni. Annyira tipikus az egész. Ribery hosszabításban kapufa,CR 4 méterről mellé lövi, Neymar kapusba 5ről ő meg Baggioval betolja a védőim és megnyeri a meccset.Hozzáteszem Pavlenka volt a kapusa :D Csak a szemem fogta ki. Mondjuk megadom neki nem nehéz úgy ha 4 méterről szándékosan középre megy minden lövés.

5-4-be vagyok. Halál felesleges ezt a játékot játszani. Mindenki csak a sablon szar játékot játsza az egyérintő szarral meg a letámadással és hiába tudom mit akar. Jön a felesleges kilépkedés a gép részéről ami után belövöldözi résbe vagy csak simán átgurul a védőm lábán a labda. :D :D

Új hozzászólás Aktív témák