Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam konkrétan az utolsó 3 meccs játszhatatlan volt. 9-1, 5-0, 6-0. Le is tettem a meccseken a kontrollert, mert csak még idegesebb lennék. Semmit, konkrétan SEMMIT nem lehet csinálni. Minden passzom lassú, ráadásul az emberem mellé megy minimum 1 méterrel, amit az ellenfél erőtől duzzadó játekosa simán elvisz. Az én védőim egy indítást szépen moziznak és hagyják a támadót besétálni. A védőim keptelenek a kapu előtt keresztbe labdát sprintben vezető játékost utolérni. Nálam ez úgy néz ki, hogy base Puskást prime Keane ugyanilyen helyzetben könnyedén befogta es földbedöngölte. Azt már nem is említem, hogy konkrétan felrúgják/lökik az embereimet, persze sipszó sehol, az ellenfélre meg ránézek és jön a fújás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Bitcoin topic
- Milyen program, ami...?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest