Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrguba
őstag
Na ez a dupla 90 es dobott egy sont..jokor ugyse volt.eleg balszelsom ..pulisic trezege martial
-
Woodslave
félisten
mostanában nem csináltam, mert nem volt mihez, de amikor igen, akkor vettem 150-ért 4 ezüst védőt vmelyik 3-4 ligából (angol, német) két linkelő gold játékost (mondjuk kolumbiai) , a többi meg már mindegy volt, a chem megvolt. Akkor simán metn 2700 (4*150 és 7*300) coinból.
Tényleg ez lesz az utolsó wl?
-
dkaro
őstag
Ezek a 82-88 sbc-k bejönnek nekem hamár a nagyobbak nem. Kaptam még egy 88as TOTS lapot, most Andre. Tnap meg egy 87es Headliner Nelson Semedot. Utóbbi érdekes volt mert non-rare "ajtó" volt el is nyomtam és meg is lepődtem a spéci lapon

-
-
Jinxb1rd
addikt
A fekete specko bronzlapokat valamibe bele lehet dobálni vagy adjam el inkább?
-
Mrguba
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hol lattal te itt problemat vagy kotozkodest?
-
dkaro
őstag
Hehe a daily objective 1rare packbol nyitottam egy tots Ilicicet. Ebből még sose nyitottam értelmeset
-
Mrguba
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Feher hollo -
dkaro
őstag
Megint minőségi a mai kontent
-
MdewC
nagyúr
Jól van gyermekeim, nem mondom, hogy nem fog hiányozni a topikgazdizás, de majd néha benézek mint “tiszteletbeli” baromarc.

Köszönöm, hogy ennyi évig támogattatok, hogy együtt volt a közösség és próbálok nem eltűnni teljesen.

Kristófék majd írjanak a modiknak és rakják rendbe a 21-es topik összefoglalót!
Sok sikert srácok.Ha kell valamiben segíteni, privát mindig elérték
-
Nandinagy
addikt
Én még egy streamerrel sem találkoztam akit csak előfizetéssel engedett nézni. Olyat már láttam, hogy visszanézni vagy hozzászólni csak előfizetőknek lehet de ha visszanézed az ea eventet akkor ajándékot nem kapsz a hozzászólás meg felesleges mert nem az alapján osztja.
Ha beköveted akkor küld értesítést e-mailre.
-
Zimmi91
addikt
https://www.twitch.tv/easportsfifa
tessék nézheted is

-
Nandinagy
addikt
-
toxicjew
addikt
Ajajj Kristóf mint topicgazda? Aztán ha vki jobbat nyit mint ő repül a ban... Ja várj akkor biztonságban vagyunk
-
MdewC
nagyúr
Srácok!
Akinek van topik gazda ambíciója, az beszélje meg LFerivel és Kristóffal, ők már jelentkeznének a 21-re.
Ha más is szeretne, akkor priv egyeztessen az urakkal.
Nem szeretném ha vita lenne és azt sem szeretném, hogy más aki jelentkezne, kimarad.
Magam részéről mindegy ki lesz, annyi, hogy öreg motorosok nálam előnyben.
Köszi.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
[link] itt van egy kicsit részletesebb magyarázat...
Every match you play in Division Rivals will determine any changes to your Skill Rating. Win a match and your Skill rating will probably go up; lose a match and it will probably go down.
The amount that it changes depends on both your Skill Rating as well as your opponent’s. If you win a match with someone that has a higher Skill Rating than you, yours will go up more than if you won against someone with a similar or lower Skill Rating.If you draw, your Skill Rating could go up, down, or not change at all. That’s because if your opponent has a lower Skill Rating, then yours will drop. If their Skill Rating is about the same as yours, it might stay right where it is. If their Skill Rating is higher than yours, your Skill Rating could go up.
Azt nem tudom ez mennyire igaz. Én olyat soha nem láttam, hogy mondjuk div 7-ben vagy feljebb, lejjebb se emlékszem, hogy 30-40-nél többet változott volna, mindig ez a 30-27 körül van.
-
bodnar123
őstag
Valaki tudja, hogy ez a rivals skill pontozás mi a retkes fene alapján történik? Vagy ez is olyan random mint az egész sz.r kupac játék? Nyerek kettőt. 17 pont majd 20... Aztán kikapok és levon 37et vagy többet. Miért... A kapus amúgy tud védeni? Van egy gomb amivel azon a két szögön kívül ki tud védeni bármit? Egyszerűen ez a játék kabaré... Játéknak nem jó mert idegesítő, focinak meg... Majd ha a labdánál nem futnak gyorsabban a játékosok helyből... Szóval fizika órára ha járnak EA emberei talán...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lehető legrosszabb? Az én prime Sheareremnek lenne 1-2 szava hozzád
Még szerencse, hogy január körül nyitottam egy prime Roberto Carlost, akkor még 1.2be el lehetett adni 
Mrguba: 2-3 patch ugyanúgy szét fogja baszni a játékot, mint idén és tavaly, illúzióink ne legyenek + hamar kifüggik az emberek, hogy mi a meta és mindenki azt fogja nyomni.
-
K.J
senior tag
válasz
Mrguba
üzenetére
Bárkivel előfordul, hogy elsiklik kérdések felett. Én is jártam már úgy, éreztem azt, hogy írok valamit és senki nem felel vagy senkit nem érdekel. Ez van.
Ha olyan, akkor kiderítem magam. El kell fogadni az ilyet, mint ahogyan azt is, hogy van egyfajta összeszokottság néhány ember között, hiszen évek óta írogatnak egymásnak
. -
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hajrá!
Szorítunk!
Aludj még 1-2 nagyot. 
Stylerr, THEBIGK: köszi srácok, majd néha benézek, mert azért érdekel mi a szitu.

Kevesebbet am nem játszom, csak mással.

Ez van.

-
arpo04
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Mind a kettő nagyon jó, Ramost megvettük és most Varane párja. Francia nagyon gyors de nincs semmi trait ami érezhető. Ramos hozza azt a szintet mint a 93 lapja. Egy igazi tank, nehéz befűzni és jól fejel. Shadow lappal használom, próbáltam engin és anchort is de nem volt az igazi. Nem bántam meg, hogy megvettem. Varane nagyon gyors viszont érezhető a trait hiánya. Ha kettő közül kellene választanom akkor Ramos.
-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Főnök, tots Ramos mennyire jó?! Gondolkozom, hogy Ramos vagy Varane legyen

Nálad elég régóta szuperál nemde?! írj már róla nekem pár sort, SH Lenglet lesz a társa
-
arpo04
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Mert ez a játék nem skillrol szól, az csak harmadik vagy negyedik helyen áll. Ergo sose mérvadó, de Te nézed a legtöbb “profi” játékos videóját.... na most róluk volt szó. Nézd meg milyen packokat és hányat kaptak, nézd meg azt amit mi vagy ti. Ez sehol nem fordulhatna elő. Alapvető hibái vannak, kezdve a szabályok hiánya, server, lag, dealay, dda, gép védekezik stb. Ezért se szabadna ezt e sportnak nevezni... sok külső tényező van ami teljesen random. Jobb lenne meccs előtt fel dobni egy érmet aki eltalálja az nyer.
-
-
Mrguba
őstag
GYerekek a beta alapjan azt mondom jobb lesz mint a 20...
Persze tudom jottok h a 20 beta is jo volt es szar lett..
De itt mast latok.
Halistennek kivettek a susogast...el lehet golorom utan nyomni az egeszet.
VAnnak vegre kecijo fejesek..
De ezt meg tanulni kell.
MAS FEJESEK mint a 20 ban.
Hosszu kiugratasok marha jok....olyanokat indulnak be hogy beszarok
Akik mar most allatok
Firmino--Werner..Oxlade
J.Gomez....Aké...
CSak nem ertem Rivalsban hogy az anyamban szaladgalnak 85-86-87-88 as csapatok
VAgy csak nekem nem jon ossze a nyitasok.
Minden nap kapok pakkokat es eddig Mahrez volt a legjobb nyitasom...aki stamina hijan egy fostaliga
De ez a WERNER gyerek odabszos...Lacaval parban murva jok -
arpo04
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Na ezért vicc ez a játék... a többi meg csak hab a tortán. Nem értem miért azt díjazzák ha silver1 valaki és div10-7 között ingázik. Ez nem ellenetek szól, de meg egy ilyen játékot nem ismerek. Máshol azért kaptam több és jobb itemet mert top20 játékos voltam a serveren.
-
Tomi0703
addikt
Nekem a 4 küldis 90+ tots: Gnabry, Visca, Kruse, Nainngolan.
92+ meg Smalling.
De Jongot, ha valaki kirakta majd leírhatná, hogy milyen. Csere lenne.
Ez a SS Ribery tök jó lenne, csak kb mindenki fellöki.
Amúgy ha már csatár, SH Firmino használható ott? -
Woodslave
félisten
lehet jövőre egy klub kellene kinyitnank mindent is
-
Kristof_94
nagyúr
Én egyelőre passzolom ezt a TOTS sbc-t, mert kb. 3-4 lap van, ami még beférne a csapatba. Na meg a rare gold lapok tekintetében is hadilábon állok...
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Legalább lesz mibe beletenni sh comant.
-
akooos
veterán
92+-ból Mandanda
-
Nandinagy
addikt
De mi megfogjuk majd. Viszont előbb accessel a 10 órát lenyomjuk meg azzal még talán olcsóbb is az előrendelés.

(#23918) Kristof_94
Idén 3 ikont nyitottam. mindet június után. Prime Litmanen(eladható-->110k)
Prime Larsson(untrade--->>ment sbc-be)
Prime Gerrard(untrade--->>ment sbc-be)
Tök jók lettek volna ezek a lapok mondjuk december,januárban mikor használhatók. De mikor egy TOTS Henderson a cm-em helyette, hogy rakjak be egy Gerrardot?
-
gjoe
addikt
Na szép. Senki nem veszi meg. Csak én rendeltem elő? Már látom hogy magamban beszélgetek majd itt a fórumban.
-
akooos
veterán
válasz
Aguinaga
üzenetére
EA Accessben én is kipróbálom, de tuti nem veszem meg
Majd májusban, ha bekerül a teljes verzió, mint idén
Nem érzem úgy, hogy bármiről lemaradtam, hogy szeptember-május között nem játszottam
Így is szétbaszott az ideg, így is milliós csapatom lett, így is van 700k coinom, amit nem tudok mire költeni, úgyhogy nem bánom, hogy fél évig nem idegeskedtem ezen a kulán
-
Aguinaga
őstag
Hasonlóan vélekedek mint Mr. Mogács: már semmi élvezetet nem nyújt egy-egy meccs... Azt hiszem, EA Accessben kipróbálom a játékot majd, ha lesz 10 órás próba, de hacsak nem nyitok közben egy akármilyen verziójú Puskást (esélyes), akkor nem lesz megvéve a 21..
-
Woodslave
félisten
kiváncsi vagyok lesz-e még egy season bár gondolom. Elméletileg pont kifér még egy. Az lenne nagy ha beraknák a végére R9-Eusebio-Cruyff moments lapjait
-
MdewC
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
MrGuba
StylerrHelló Srácok, köszi, hogy írtatok!

Minden ok, sok meló, kis utazgatás pörgött, semmi extra nyaralás, inkább belföldön mentünk többször keveset, mindenfelé.

Fifa helyét átvette a cod, ha játszom akkor Guruval lövöldözünk egyet aztán cső. Nincs akkora függés mint a fifában, ezért a 21 sok év után kimarad.
Anyagilag, plusz idő ügyileg is ez tűnik most jobb megoldásnak és most per pill nem hiányzik a game. Nem gondoltam, hogy rage nélkül egyik napról a másikra eltudom engedni.
A 21-es topikba javaslom, hogy keressetek gazdit, aki majd megszerkeszti a topik összefoglalót, a korábbiakat nyugodtan használja ha akarja.

Sok sikert mindenkinek, majd azért olvasni jövök néha kommenteket.

-
Woodslave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Asztalos klub
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sok sikert srácok.
De igen ennyi, nekem hang 0 és 160p a videóminőség és úgy megy a háttérben