Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Már látom magam előtt ahogy beteszel 11db 83-as lapot és kapsz két db 83-as playert
Woody:
Nekem fordítva ment. Szombat 10/7 win. Vasárnapra kaptam valami bénítást vasárnap 10 vereség. DR-ben is. Passz állandóan ellenfélnek, játékosaim csak álltak, majdnem széttörtem a kontrollert. Azt érezetm nem akarja hogy meglegyen a 8 win az ikon lapért.
Ma hajnalban sikerült, majd hirtelen jó lett a játékmenet., még behúztam egy vint wlben, de így is csak silver2. -
Woodslave
félisten
Ja használtam ezeket a loan lapokat. Eusebio Zidane. Zidane qrvara bejott. Elfogadnam..
99-es KDB is nagyon adta meg Kante. A többiek annyira nem hianyoznak -
Woodslave
félisten
Csomó speciális lap. De augusztus végén az sb elite 2 jutalombol a legjobb két 79-es és 83-as lap.
Gold 3 megvan hagytam még 6 meccset mára de pont irni akartam milyen jó meccseket játszottam ezen a wlen de ma reggel már megint élvezhetetlen alig tudok mozogni.. Úgy voltam vele silver 1 után már csak bonus minden nem idegelem magam
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem is olasz cf jött, csak Zola
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ráérek, van vagy 30 90+is lapon de 80 feletti már nem sok.ezeket azért sajnálom a 83asba
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is arra tartalékolok mióta beirtad ide. Mondjuk nekem ikon nem nagyon kell ugyh majd megy minden a 83+ba ha még se lesz
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
lehet nyitok még egyet aztán végre kiesik R9.
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
nálam Moments Gerrard esett.
Használható? -
Kristof_94
nagyúr
Én is csináltam egyet a momentsből: Del Piero. Jó lesz a múltkori moments Pirlo mellé.

-
gjoe
addikt
nekem essien lett. Vélemény? használható? Mondjuk cdm nem hiányzott.
-
törölt tag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Woodslave
félisten
Na jött kártyatemető rendesen
-
Mrguba
őstag
Ikon.moments sbc
-
Woodslave
félisten
Győztes meccs után dnf már lefújtak.. Qrva életbe a sok köcsög meg simán kilepked munden büntetés nélkül
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
A legtöbb török aki ellen játszunk az szerintem inkább Németben él és pont ezért dobál be ellenük. A passz meg mindig rossz. Ha jó a kapcsolat ha nem.
Nem is azért van bajom a team pressel mert nem tudom kezelni. A legtöbbet elvertem mert képtelen normálisan visszazárni a letámadások után. Egyszerűen akkor más játékstílusban kell játszanom mint ahogy szeretek. Nem fér bele a csel mert 4-en lógnak a nyakadon. Nem bonyolult kimozgatni az ellenfelet de unalmas..
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
És téged mi bax fel benne?
Tegnap játszottam párat nyertem vesztettem. Amikor kikaptam és normális volt az ellenfél kevésbé húzott fel mint amikor susogos faxok ellen kell játszani. Persze érdekes amikor nyerek tök jól összejon minden amikor vesztek sokszor meg semmi. És persze lehet jobb az ellenfél de érdekes azért. Tegnap volt egy meccs 3-0-ra mentem kiallitottak egy vedojet második félidőben labdához alig tudtam érni. Gondoltam feljott 11-iknek DDA Drogba. Szerencsére baby mert azert nem tudott feljonni
(persze csak vicceltem az ea megmondta hogy nincs ilyesmi) -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Általában nem azért játszok, hogy a legjobb csapatom legyen. Nagyjából addig játszom az aktuális résszel amíg már 1-2 meccs után felidegel. Ha annyira teher a játék akkor inkább hagyom. Nyilván évközben is felszokott ****ni 8-10 meccsenként de ezt bármelyik online multiról elmondhatom

Ha célkitűzést kellene mondjak az inkább a minél több 5*skilles játékos a kezdőbe. Ha az idei részben azt a csapatot kellene megneveznem amikor a legjobban élveztem a játékot akkor valami ilyesmi volt:
Bürki
FB Theo-FB Sarr-SS Zakaria-Lainer
storyline Fred-Cyprien
SS Vini-Neymar-FB Maximin
POTM Yedder -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Valahogy nehezen értem meg néha mi motivál titeket nyár végén. Van még talán 2 wl hátra a játékból. Ha 60 milliós kereted lenne se tudnád sokáig élvezni mert wl nélkül hol játszol velük. Ezeket a hulladék icon packeket 2 squad battle meccsre kéne adni legalább.(Nem tudom mi a kritérium).
Hetek óta játszok heti 1-2 meccset draftban, hogy legalább valamennyire megmaradjanak a cselek azt amúgy meg hidegen hagy a játék.
Augusztusban ha már mindenképp játszotok akkor inkább próbáljatok új cseleket tanulni amit jövőre használhattok. A 19-ben én is ezt csináltam, hogy ne a 20 elején kapjak ki emiatt állandóan. -
Woodslave
félisten
válasz
Aguinaga
üzenetére
De közben jót játszottal és szórakoztal vagy nem?
Gyerekek teljesen elbaxott a hozzáállásunk ehhez a játékhoz. Azért szivtal x meccset hogy nyiss egy ikont. Nyitottál. Xar. Ha jó ikont nyitsz akkor jobb lett volna?
mármint az jobbá tette volna? Vagy akkor megérte volna a "szenvedés"? Később élvezted volna vele a játékot?Ennek a pakknak semmi követelménye nem volt amúgy tényleg csak játszani kellett.
Most ezen vagyok hogy valahogy megvaltoztassam a hozzáállásom. Igaz ma nem játszottam könnyen pofazok
-
Aguinaga
őstag
Még egyszer nekiveselkedtem, megcsináltam a any icon packos küldiket... Hát, nagyon megérte, dupicate baby Blanc.... Viszlát EA!
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem tapasztaltam..kb fufa 20 szint az egesz...lasu szar jatekmenet..delqy van..speedlag van 😂😂
-
Mrguba
őstag
Na.puskas semmilyen fornaban nem erheto.emg el..se cantona se az ujak..
Na ami szembetumo..a chem nem.szamit ujra csak
Labdaatvetellel nem tudom higy de jol.lehet xopatni masokat..nem.jottem meg ra higy..
A hosszu.kiugratasok jobbak eddig..viszont ami szokasos.hogy tegnaprol.mara mar.mas szarabb aajatek
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
1.8 a tots. Vagy csinálnak egy xarabbat kb Dembele vagy Luiz szint vagy jobbat ilyen Messi szintű sbcvel. Bár már nem ugyanez ennyi magas ratinges lappal mint anno.
-
Kristof_94
nagyúr
KDB lett az év játékosa, de egyelőre nincs semmi hír, hogy lenne sbc...
-
gjoe
addikt
Martial behuzva. Most már MU a fél csapat.
-
K.J
senior tag
Az előbb nyitottam egy HL Sault . Olyan animációval nyílt, mint a non rare goldok. Érdekes volt.
-
Kristof_94
nagyúr
13/10 mára a mérleg. Durva, hogy mennyivel másabb a fő csapattal játszani, mint a múltkori olasz ligással...
Holnap remélem jön KDB, ma kihirdették a legjobb menedzser díjat, szóval a játékosnak kellene következnie. Tegnap a legjobb fiatal, előtte a legjobb gól volt. -
gjoe
addikt
Ez a blanco nagyon jó. Csereként használom de nagyon mozog cam-ba még majdnem jobb mint szélén. És jókat lő. Érdemes kiszedni ha még lehet és megtartani6cserenek.
-
Woodslave
félisten
Na kinek mi jön az ikon packbol? Baby Zola
... Ma már annyit játszottam képtelen vagyok wlezni. Lehet hagyom is végre a faxba ezt -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincs PUSKÁS 2000 jatekos van piacon..
1 ikon..overmars 500 ezer..hat akkor tokom jatszik meg epiti a csapatot ha elorol.kell.kezdeni majd
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem neztem
Olyan arak vannak beszarsz
Pogba 600 ezer Xboxon
Martial 400
SOkratis 80 ezer -
Kristof_94
nagyúr
Na az 50k csomag dobott egy kemény Berardit...
-
dkaro
őstag
Nekem Hulk😀
-
K.J
senior tag
90+ totssf dobott egy Fernandinhot. Használta valaki? Jobb lehet, mint egy SH Vidal?
-
Aguinaga
őstag
Ütős ez a Barca védelem...
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincs, TAA hianyzik, de Unitedeskent ugyis arra jatszok, hogy minden meccsemen legyen legalabb egy vedelmi hibam
-
Mrguba
őstag
Hat gyerekek..csalidas ez a 21...ruvalsban.mar 85 os csapat???
Ma kezdosott a jatek..elmegy mar a faxomba...dabelo buzik..hanyok mar most... -
thebigK
addikt
Ide Robertson
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Maxi Gomez, nyertem
-
toxicjew
addikt
Nekem Hradecky, úgyse esett még idén
-
Woodslave
félisten
már megunt ezba fax Texeira tököm már tényleg 
Mármint a 90+ pack
-
gjoe
addikt
Na én elorendeltem a 21et..
Ez az 5 tots loan nem hiányzott, már megint ezekkel fog mindenki rohangálni wl-en meg rivalsban. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja tudom. Gondolom igy is van beallitva. 85% base angol vagy olasz
-
Gatho87
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
En sem tudok nyugodtan jatszani..70% vereseg nalam rosszabb playerektol. Es ez basz fel..meg az hogy csal a jatek meg hogy kozeprol senki nem tud szinte golt loni nekem. Szelrol futnak bepassz kozepre ez a jatek..es ez basz fel meg persze a dabbelos idohuzos mocskok xd
-
Woodslave
félisten
Aztaqrva any icon pack..
pont ezen agyaltam ma hogy simán lehetne egy ilyen objektív -
Mrguba
őstag
Gyerekek.mi ez a Fifa 21 closed beta??
Kaptam egy.kodot mailben es.tolti le a 40.gigas 21 et
-
Woodslave
félisten
Nyomtam egy rivalst simán nyertem de tök idegbe jövök mindig nem merek belevagni a wlbe
tényleg nem értem miért van ez.. Miért nem tudok nyugodtan játszani lexarva. Mit akarok még? Pickek úgyis xarok úgy néz ki többet nem nyitok már semmit. Egyszerűen képtelen vagyok élvezni pedig most lehetne. Csapat kész csak játszani kellene...
-
törölt tag
Nálatok is totálisan kaki, szét van csúszva a játék? 10 meccs 10 vereség. Összesen 1 gólt lőttem.
-Minden második meccsen ha az ellenvél valamelyik szélen vitte a labdát, akkor a 2 CB játékosom kifutott oldalra és így középen hatalmas üres terület ahol az ellenfélnek 3 játékosa volt és persze, hogy kipasszolták a kapusomat és gól. Ezen a 10 meccsen kb 15 gólt így kaptam.
-A játékosok úgy csúsznak a pályán, mintha jégen játszanának. Az ellenfél nekem jön és állva 10 métert odébb csúszok.
-A saját játékosom leszerel, elesnek és a labda odapattan az ellenfélhez és .........
-Hátul passzolgatok és kb a 3. passz után azt látom hogy a L/H workrate játékos felfut és az ellenfél 16osánál bóklászikOlyan volt mintha most kezdtem volna a fifát. Egyébként a 96-os fifa óta játszok úgyhogy azért ennyire amatőrnek nem tartom magam.
Előfordulhat, hogy azért ilyen a játék, mert akikkel játszottam azok EA által támogatott játékosok és így tuti nyernek, vagy egyszerűen egy mo..kos csalók?
Azért gondolom ezt, mert ezeken a meccseken az ellenfelek statisztikája olyan volt hogy pl: 650 győzelem, 120 vereség. Így könnyű ennyi győzelmet elérni hogy az ellenfélnél totál káosz a csapat. -
Nandinagy
addikt
Igazából ez szerintem csak céltudatosság kérdése. Ha nem költünk felesleges dolgokra sok pénzt akkor a div2-3-as reward meg a gold2-gold1-es wl rewardból hamar összejön nagyobb összeg. +ott a squad battle is még

Ez megint akkor lesz rossz ha ugyanez a szarság lesz mint idén, hogy a prime meg moments lapokat csak februárban rakják a játékba. Akkor megint kell 3-4 hónap mire lesz elég a piacon. Illetve egyébként lehet jövőre megint lesznek ikon sbc-k is.
-
Tomi0703
addikt
3 hete volt az elso wl-em. Div10-zel 0 skillponttal. 6 gyozelem osszejott, ha mentek mar 2-3 gollal, akkor kileptem. A mult heten mar 11 win volt. Egyiknel sem leptem ki. Volt 2 meccs amin tizikkel kaptam ki, meg vagy 3 hosszabbitasos meccset buktam. Szoros meccs volt szinte mind. Mindjuk a csapatom is jobb lett, meg mar 2 hete div 9-ben vagyok (igaz annak is inkabb az aljan) - szoval talan valamit fejlodtem en is.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Toguro San
üzenetére
Ez egyrészt jó dolog mert tudják mekkora focista is volt.
Másrészt meg ez a lap nagyjából egy moments Dinho meg Eusebio szint. Szóval ha egész évben spórolok akkor majd mire kijött a 23 talán megtudom venni
-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nekem nem lesz meg sajna, de annyira nem is bánom, mert így is kész van már a team és nem férne be. Elől Son Cam Bruno RCAM Greenwood és LCAM James, szal nem tudnám betenni max STbe, de onnan kirobbanthatatlan Son
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Atalt nem próbáltam, mert sehogy nem tudnék rá chemet adni, de statok alapján ő a tökéletes ember erre a posztra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
99-es KDB is nagyon adta meg Kante. A többiek annyira nem hianyoznak
De csak játék nem húzom fel magam. (gyereket mondjuk elvertem mint a xart hogy ilyen béna
)

már megunt ezba fax Texeira tököm már tényleg
pont ezen agyaltam ma hogy simán lehetne egy ilyen objektív