Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Ez a Sane küldi nem igazán megy, pedig nagyon szerettem volna fifa 21-be a plussz pakkot.

Tegnap nekiálltam, már eleve DIV 9-be vagyok és nem tudok nyerni, 1 óráig nem akarta a csapatom semmit csinálni. Hiába írja hogy 25 ms latencym van, ugyanúgy nálam szarul játszanak a játékosok mintha 70 ms-em lenne. Így hogy nyerjek bármit? -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja.most.neztem..csak olvasni kene megtanulnom😂😂
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi ert veget?
A beta?
Eddig lehetett nyomni? -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
gjoe
addikt
webapp beengedett. konzolt nem tudom megy-e
-
-
Woodslave
félisten
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ha megnézed a menüben summer heat volt... Valószínűleg régi anyag a twitchről... Már biztos első osztályban vitézkedik. A legjobb az volt amikor az ellenfél nem tudott embert váltani, és úgy lőtte a Mogács a gólokat és örült neki... Azt hitte a fifa istene végre mellé állt...XD
-
Woodslave
félisten
néztem Mogácsot feljutott div 9-be de hihetetlen milyen csapattal és milyen csapatok ellen játszott augusztus végén..
Potm Vardy meg vmelyik Kane a csatára...Most ezzel próbálkozom ingame, egyedül Delaney indul 7-es chemről a többiek full. Matuidire kell valami pace, de valszeg az olcsó catalyst megy rá mert a többi statja bőven jó lesz 98-as lb... Így meg a középpályán két 5* week foot lesz, elöl meg egyedül CR7 4* wf de talán megoldja

-
Woodslave
félisten
amúgy annyira vicces ez a játék. Tegnapelőtt xarrá szopattak, utáltam az egészet. Tegnap szinte minden meccset nyertem, majdnem div 6, tök jó friendliest, csapaton is reszeltem kicsit. Várom hogy játszak, de ma tuti megint csak szívni fogok
-
Woodslave
félisten
van vmi xarakodás? Nem tudok belépni az appba azt írja a ea accountomon nincs fut klub...
(de jó lenne
) -
K.J
senior tag
Hogyan lehetséges?....felhívják a figyelmet karbantartásra. Nem ez a jellemző.
-
toxicjew
addikt
100. Oblak kinyitva
De a 82+ból teljesen jó. -
Kristof_94
nagyúr
Hát én akárhogy is néztem, nem tudom kirakni. Szóval majd csütörtökön...

-
Woodslave
félisten
A masodikban egy 92-es eng2 tots st. A harmadiknál jelezte a játék hogy elég
83-as volt a max -
Woodslave
félisten
Hakimi meg Abdelhamid meg két 83 egy 82. Hakimi jó lenne mert link Delaneyhez... Van olyan mint Semedo?
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elég jó SBC amúgy. Egyet megcsinálsz, onnantól szinte ingyen tudod ismételni.
-
Kristof_94
nagyúr
Kaptunk egy ismételhető 5x82+ sbc-t. Eddig egész jól tartotta magát a 82-es lapok ára, kb. eddig.

-
Woodslave
félisten
Na meglett Sane. Normálisan indultam aztán amikor láttam hogy nyerés lesz hoztam be Müller. Csatárban adta de szélen eltűnik ő is. De annyira megszoktam most a 4-2-3-1 felállást másban még annyira se megy
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én sztem még abból is 82est nyitok
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
94+, akkor jöhet a legmagasabb ratingű kapus

-
Kristof_94
nagyúr

-
dkaro
őstag
Nekem is megvolt elég könnyen. Volt Loan Werner 5 meccsen meglett vele 4 win, baromi jó játékos. A maradékot pedig Reus-al nyomtam akit benyomtam ST-be. Ő se rossz de majd megy sbcbe

-
gjoe
addikt
Nálam most Kb 25 meccs sane miatt. 5winnel járok. Div8bol már a div 9 alján vagyok. Folyton szivat mintha nem is én játszanék. Az ellenfelek nagy része verheto volt de nem engedi a rendszer. Vagy ha nyertem is akkor nem volt meg a német gól.
-
LucentTwo
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
El kell engedni, hogy ki hol miért játszik. Mai 4 meccsem 1w 3l, de úgyhogy a 3 vereségnél egy félidős volt a csapatom (Sané-t csinálnám azért is idegesít, kb már meglenne). Vezettem 2-3 góllal és onnan nem tudtam behúzni, mert a játék azt mondta, hogy nem. Fontosabb passzaim vmiért nem sikerültek, lövéseim amik eddig bementek mind kapu mellé.
Inkább ezen kéne javítani, mert számomra ezért egy fos ez a fifa, mert vannak olyan meccsek ahol tökmindegy mit csinálsz úgyis sz*pni fogsz, mert a játék azt mondja. Sokkal jobban tudom "élvezni" azokat a vereségeket, ahol jobban játszik a srác és szép gólokat lő, mert tudok ellene fejlődni.
De lehet csak azért jön ki belőlem ez sokszor, mert én csak élvezni szeretném a játékot, de ilyen helyzetekben azt érzem, hogy bármit csinálhatnék akkor se nyerhetek.
-
Woodslave
félisten
na kiváncsi vagyok a FIFA 2024-25-ben mennyibe fog kerülni Messi MLS lapja
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy azért érsz el jobb eredményt mert nem játszanak a játékkal.
Arra reagáltam, hogy te azt mondtad a 17 win az kb a div7-nek felel meg.Ha már ezeket akarok megtudni akkor inkább egy TOTS alatt érdemes szétnézni mert az nagyjából reális képet ad.
Én is 17 wineket szoktam menni pedig div3-4-ban vagyok egész évben. Akkor most mi az igazság?
Idén voltam 4-5 alkalommal gold1 talán. Meg volt 2-3 19 win szóval azért ez nem a megszokott eredmény nálam sem.Azért értelmetlen a divet hasonlítani a wl-hez mert rengeteg játékos derankolt és nem is akar vissza jutni mert nem kap többet. DIV7 rank1 meg DIV4 rank1 közt a packokban kb 25-30k különbség van ha jól rémlik.Azért a -20k-ért meg sokan inkább a náluk jóval gyengébbek ellen játszogatnak.
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
hát szerintem nem. Persze van aki kikopott, de aki fifázik az nyomja most is ha nem is ugyanúgy akkor a wl-t tuti.
Akkor se értem a gondolatmenetedet. Tehát azt mondod hogy azért érek el jobb eredményt wl-ben mert komoly játékosok nem játszanak már és gyengébb ellenfeleket kapok. Akkor megkérdezem megint a 7-es divisionben miért szopatnak le úgy (persze nem mindig de tegnap 5-3x) azt se tudom mi van. Ott a nyáron kezdők így nyomják wl--ben meg nem.
Tehát érted ez a bajom én elfogadom az alapvetést hogy nem játszanak komoly arcok már, de akkor ugyanezt várnám divisionben is hogy legalább a 7-ből ki tudok menni, mert korábban jutottam már fel 5-be is pedig akkor még "mindenki" nyomta. Aztán mégse ez a tapasztalat.
ezért nem értem hol lehetne felfedezni az összefüggést, de akkor sehol.
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91
üzenetére
nagyon nem meta... Nekem csak a prime jött egy egy ideig úgy tűnt meg tudom kedvelni, de sbc-ben végezte.
Arra gondoltam, hogy egy utolsó húzásként megcsinálom csütörtökön De Bruynet egy újabb Giggs vagy Kluivert helyett. Nem vagyok benne biztos hogy meg tudom, de lehet több "értelme" (értitek szeptermberben
) lenne. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Tehát a játékosbázis 80%-a már nem játszik. Akik maradtak azok meg nyáron kezdték szóval valószínűleg nem div2-3 környékén vannak. Így wl-ben sokkal nagyobb eséllyel kapsz nálad gyengébbet.
Ha példát akarok mondani akkor én tavaly október-május között 2 alkalommal lettem gold2.
Augusztusban viszont talán 3-szor is. Jóval könnyebb meccseim voltak mint egész évben.
Szóval nem szabad következtetést levonni abból, hogy div7 az gold2 környéke
Én sem sokszor lettem gold1 idén pedig div3-4-ben vagyok egész évben -
dkaro
őstag
Megcsináltam az első moments sbct. Kaoust vagy angol cbt akartam erre jött egy Socrates, ahogy láttam baromi sokan őt kapták.
-
Woodslave
félisten
[link] na ez az. Az EA nem gondolja hogy ez a játék nem jó
-
Edgar2621
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Woody most már valld be, gép vagy? Este 11-kor, éjfélkor még írsz, aztán reggel 6-kor már újra, szeptemberben még tolod a WL-t, DR-t és SB-t is, nem lehetsz más csak mesterséges intelligencia. Vagy leírom Neked így, lehet hogy jobban érted: 011100111010110001011110111100111101000010
-
Woodslave
félisten
-
Nandinagy
addikt
-
Woodslave
félisten
Csináltunk 17-et ebben a qrva wlben de div 7-ben leszopatnak mint a xart. Komolyan nem értem. Ok nem nagy eredmény de akkor is már a faxom ebbe az egészbe
-
Stylerr
addikt
3 hónap kihagyás után úgy voltam vele, hogy a 21-re való bemelegítés gyanánt tolok egy WL-t. 17-10-el zártam, aminek megmondom őszintén, hogy ennyi kihagyás után örülök.

A WL hőse nálam TOTSSF Alex Teixeira. 28 meccsen 40 gól és 7 assist. -
Woodslave
félisten
Müller és carvajal. Most hogy olvasom Müller jó lesz Sanehoz. Nem nagyon haladok
pedig ott van tots Lewa nekem isJa De Ligt ment bele meg nyitottam a 82-88-ból egy hl Dignet
-
toxicjew
addikt
Kimmich és Osimhen
-
dkaro
őstag
TOTS Holland CB-nél elhittem, hogy végre lecserélhetem Maguiret de nem.. De Vrij.
-
-
thebigK
addikt
ide is befigyelt egy Lewa igy jatek vegere az sbcbol
-
K.J
senior tag
Én azt nem fogom fel, hogy a srác vezet 5-1-gyel, szép lassan jövök felfelé, folyamat támadt, de mikor sikerült 5-4-re hozni, kb a 65. perctől hátul passzolgat.
Szerintem ez szimplán gyávaság. Ha már időt akar húzni, kezdje el a legnagyobb különbségnél. -
gjoe
addikt
reus
meg valami noname 92-es
Reusnak örülök mert a sané objekthez nem volt német támadóm.
Moments Klose meg nem ér semmit, 10 meccs és semmi. Az eddigi legrosszabb lap amivel találkoztam ikon. -
Kristof_94
nagyúr
Én meg ki sem tudom rakni...
-
akooos
veterán
3 napja folyamatosan kapus, Ter Stegen, Handanovic most Oblak
Holnap Alison jön szerintem és lassan meglesz a minden posztra 2 kapus 
-
Nandinagy
addikt
válasz
dracox
üzenetére
Persze, hogy nem. A különbség, hogy az, hogy ha elérsz 1 bizonyos szintre játéktudásban akkor nem fogsz kikapni ilyen csapatoktól.
A legrosszabb chemistrys csapat akitől kikaptam idén 86 volt azt hiszem. Neki is a legnagyobb lyuk a csapatában az volt, hogy a 2 szélső védő helyett is támadó szélsők voltak
Gondolom küldit csinált. Amúgy fullos csapattal utoljára a 19-ben kaptam ki egy gold csapattól. Szóval ezek csak fejlődés kérdése szerintem.
-
gjoe
addikt
válasz
forras2
üzenetére
A legnagyobb csaló az EA maga.
Volt ma két meccsem 75-ös szintű csapatok ellen. mindkettő döntetlen lett.
Passzolni nem tudtam pontosan, simán lefutottak ( még a 80 percben is)
Az egyik meccsen 25 kapura lövésem volt ebből 6 kapufa, többi kapusba, 3 méterről főlé stb. Hiába húztam jó irányba.
Utána 2 német csapat. A legjobb az volt mikor jött felém becsúsztam mármint nyomtam x-et, ellenfél nyomott egy cselt, megkerült, továbbment majd a játékosom eldobta magát a semmibe.
Mára ez elég is volt. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajnálom. Xarabb lett volna az utolsó meccsen kikapni 22-nel. De ez a legrosszabb amikor kicsin múlik. Gyk szerencsére lejatszotta 3 win összejott szóval 17
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Sajnos nem jött össze, csalódott vagyok...

21 győzelemmel zártam, van még 1 meccs, de nem lenne már jelentősége. Leadni nem fogom, mert simán tilthatnak érte.
21 győzelemnél volt még 4 meccs, de sajnos 3 vereség jött sorban. Ebből szerintem 2 top 100-as volt. Összesen 5-6 biztos volt, egyet meg is vertem. Ja és az utolsó előttin ugyan azt kaptam, aki legelőször megvert... 120. percig nyomtuk, a rendes játékidőben lövésünk sem volt, kb. 70%-ban birtokolta a labdát. Aztán gólt lőtt és a hosszabbítás 2. félidejében végig húzta az időt.
Dalglish nagyon ment: 30 meccs / 44 gól / 12 gólpassz. -
Woodslave
félisten
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
van 40 meccs, abból 15- simán bronz vagy gyenge amit legendáson pláne a mostani csapatokkal verni lehet 2500 pont az már 37k pont most 41 felett volt kicsivel, szóval csak 4-5öt kell megverni 1000 pontért hogy meglegyen.
Én nem vagyok valami jó játékos, de aki vért izzad most egy elite 1-ért sb-ben, hát.. beginneren amúgy se nagyon támadnak csalás nélkül se, nyilván aki beginneren "csal"
az még pakkot se érdemel hanem csak nyaklevest.De amúgy abszolút egyetértek, ebben a játékban olyan csalás amivel nem másnak a kárára szerzel előnyt nem nagyon van. Legyen ez a program (nem néztem amúgy mit csinál) vagy snipeloló program stb. - ezért nem fogadható el semmilyen indokkal.
-
arpo04
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Majd ha ugyan azt csináljak mint a Blizzard nem fogja senki se használni... bannolja az accod és mellette a fejlesztőt is perbe fogta amit meg is nyert. Szimpla csalás és előnyhöz is juttat, mivel több és jobb pack+coin. Ezt lehet akár hogyan magyarázni attól meg az. A kifogások, miért használja meg nem érdekelnek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(de jó lenne