Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
De, az van.
Na, ma csinaltam 22 94+-t. Semmi hasznalhato nem volt benne. Talan a belga ligas David, csere csatarnak talan jo lesz. Alisson es Smalling 4-szer jott!
Osszesen olyan 35-6-7-et csinaltam. Se egy Neymar, se egy Yedder. KDB-t egyszer adta be, de o mar megvolt. Aki meg ugy normalis volt az Renato Sanchez (meg is tartottam, hatha jon a Ronaldo, de nem jott) es Salah. Ennyi.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem tegnap ugye Oblak után Oblak jött, de ma is csináltam. Oblakból készült egy Marquinhos, belőle meg egy Verratti...

Egyszer adna már egy VVD-t. Rajta kívül akit még elfogadnék az Varane, Neymar, CR, Messi, bár utóbbit rémálom lenne beépíteni. Szóval nem egy nagy lista, de azért na... -
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Itt amúgy nagyon sokat számít a delay és a csapat... Most végre megtudtam venni Stoickhovot... csatárként sokszor elég ha cselnélkül fordulok egyet a labdával és ellövöm... A passz is máshogy működik... Na a delay meg... sokáig tv-n játszottam számítógépen ( az ellenfelek javarésze valszeg 10- ms delayes monitoron) és esélyem sem volt... Nagyon sok vereség. Most streamelem laptopra (monitorom nincs ez is valamennyi delay) és így jobban megy. Szóval ez a tudás dolog is elég relatív. Ezért ezt a szutyok játékot nem lehet esportnak nevezni. Túl sok a tényező. Na meg sokat számít kinek milyen a játékstílusa... Van egy jó barátom aki minden évben seasonsba meggyeri az elsőszotály címet... Ő ezzel a FUT szarsággal nem játszik. Mert a gép túl sokat nyúl bele...
-
amdboy
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem tudom megmagyarázni. Viszont abban biztos vagyok, hogy nem felejtettem el játszani. Vannak olyan meccsek amiket szerintem nem ecsetelnèk mert mindenki átèlte, ès nem erre fognám. Nagyon gondolkodom, hogy megvegyem e majd a 21-et, mert ez az èv számomra finoman szólva is felejthető. Arról már nem is beszèlve, hogy az utóbbi 1 hónapban 100x jobb csapatot èpítettem mint az elmúlt 11 hónapban. Mikor aktívan nyomtam a legjobb nyitásom egy gold Salah volt a játèk legelejèn. Utánna vagy 9-10 hónapig semmi, de szó szerint. Az utóbbi 1 hónapban meg minden ami szem szájnak ingere. Tudom ez sem vèletlen, mert arra akarja az embereket sarkalni az EA, hogy vedd meg a következőt is, de ez a taktika számomra hányinger.
-
taylorp
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Pont ugyanígy vagyok vele. Én márciusban kezdtem a b.zi vírus miatt. Azóta szinte csak ezzel a fossal "játszok". Felépítettem egy mások szerint is elég komoly csapatot úgy, hogy nem költöttem a játékra. Valamennyit persze, hogy fejlődtem, mert én is feljutottam a div 7-be, egy haverom meg feljutott nekem a div 6-ba. Én se uralom a játékot, max squad battle-ben, de ott akár legendary szinten is. Meg néha a totál hülyék ellen. Március óta megcsináltam minden egyes játékost akit objectivekkel meglehetett, kivéve Ansu Fati-t, Kane-t, meg szerintem a Werner se lesz meg, mert annyit nem ér/érnek, hogy derankoljak. Voltak jó nyitásaim, a legnagyobb talán még áprilisban, egy 93-as Drogba (1 millióért ment el). Mostanában meg ha normális jön, az tuti dupla és eladhatatlan. Szczesny, Verratti, Mandanda akik folyamat feltűnnek. Az ikon sbc-ból is mindíg a legnagyobb hulladékok estek. Inzaghi, Pires. A 21-ben egyedül a Puskás izgatja a fantáziámat, de ő sem fog nekem magától meccset nyerni. Én már annak örélnék, hogy ha 10-ből 6-ot tudnék hozni, de inkább a 4 felé billen a mérleg nyelve. Szerettem volna felkerülni egyszer a div 4-be, hogy meglegyen az acsi, de önerőből tuti, hogy nem fog menni. Hiába a sok mostanában nekikezdő játékos, ha a kedves ea úgy akarja, akkor a full gold csapat silverekkel kiegészítve is lever. Én se fogok el.aszni a 21-re hosszú hónapokat. Van sok más játék, ami ennél 1000x élvezetesebb. Nekem se hiányzik, hogy majdnen minden meccs után szétb.sszon az ideg.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Az gond, hogy valszeg 2:0nál kapcsolja be a team presset... És ugye fifa mód szerint nem ők támadnak le jól, hanem a tiéd lesz tőle agyalágyult(belepasszolja a védőbe, vagy egyszerűen odaadja a csel helyett az ellenfélnek)... Pedig neked még van egy két meta játékosod. Gondold el, mi lenne ha az sem lenne...
-
taylorp
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Xboxon is inkább hasonlít egy flipperhez, mint focihoz. Gondoltam benevezek a WL-re. Nem vagyok egy jó játékos, eddig max 14 winem volt. Egy kivétellel, aki 9-0-ra lealázott, fogyatékosokkal rakott össze. Mégse bírtam megverni, csak 7 világtalat a 13 meccsből. Volt olyan, hogy full gold csapat egy kölcsön Pelével. Természetesen megvert. Találkoztam két magyarral is, az egyiknek volt vagy 57 chemistry-je, természetesen 1-0-nál kilépett. Az ilyenek hogy a fenébe gyűjtik össze a 2000 pontot az induláshoz? Vagy az EA ad egy WL ticketet az új vásárlóknak?
-
Tomi0703
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Mondjuk aki Toty Ronaldonak nem örül és egyből berakja sbc-be...
Bár ha van helyette az igazi Ronaldo. 
Köszi, mondjuk nem értem mit örömködök itt, vége a játéknak kb. Mondjuk amíg EA Accessbe nem kerül a 21, addig valószínűleg ezzel játszom majd hébe-hóba.
Amúgy minden tiszteletem azoké akik itt évek óta tolják.
Én csak május óta, de ha évekkel korábban kezdem volna, szerintem egy idegroncs lennék. -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Rivalsban egy Loan Drogba+Gold team ellen rengeteg helyzet (2xer annyi mint neki), 5-5re végeztem. Minden helyzete gól volt az első félidőben. Nem azt mondom hogy nagyon rosszul játszott, de érezhetően neki lejtett a pálya.
nemtudtam elvenni a gold csatáraitól a labdát, és a védő is (Laportával az élen) mindenkit beértek. Vezettem végül 5-3ra, mondom nehogy már kikapjak. 5-4re feljött.
Jött a 90+. perc: szöglet; beíveli, egyik védőm a hosszúra csúsztatta, ahol az ott álldogálló TOTS Cuadrado elemi erővel bebaszta a ficakba a labdát. Csak ugyebár az volt a baj, hogy ő az én játékosom. Nem hittem el. Ekkora csaló öngólt rég láttam. Aznap nem is próbálkoztam többször Fifa-val :) -
Aguinaga
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én csináltam kettőt a monents ikon upgradeből, belementek ilyenek: UCL Showdown Fati, Alaba és Joao Felix, TOTSSF Alisson, Müller, Kroos, Ter Stegen, prime ikon Campbell, meg a töltelék, hát, jött egy PIM Zambrotta, meg egy Kaká. Ez utóbbinak örültem talán egy kicsit.. utána Tots Smalling beáldozásával csináltam egy 94+ TOTS sbc-t, abból egy Luis Alberto esett... 97-es, jó lesz foddernek még egy 94+-hoz. Csak Bappé vagy Yedder essen, akkor bekapcsolom a fifát esküszöm
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Miért nem?
Edgar kihagyja a 21-t de mondjuk július környékén lesz 1000 forint és beruház rá. Mivel alapból 20-22 wint hoz simán nyer 5-ből 3-t és már ott is van div6-ban.
De talán még ha csak 2-t nyersz is div7 környékére rak onnan meg simán feljut. Gondolom most mindenki objektívezik a 21-es szarokért és sokan nem R9-el csinálják hanem amilyen olcsó játékosuk épp van. Akkor meg bárki megfoghatja őket ha kicsit ügyesebb vagy tolja a játék.De egyébként Woodi ha hiszed ha nem te sem vagy ügyetlen
Ha nem napi 30 meccset játszanál és idegelnéd ki magad akkor tiszta fejjel simán lennél div5 környékén.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ilyenkor 1 hét alatt már simán összeraksz egy ütőképes csapatot. Ha alapból tud valaki játszani akkor tükörsimán div6-ba kezdesz. 5-ből 3 meccset kell hozzá nyerni Rivals rank besorolásnál. Az meg lófasz ha valaki amúgy div3-4-ben van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#24948) arpo04
Igazad van.
Én is ezt mondom. Oké, hogy mondjuk már nem játszik tegyük fel 8 millió ps felhasználó(hasraütésszerű szám.) Ha még mindig játszik 2 millió azzal is bőven elvan látva a rivals ellenfelekkel. -
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Egyszerű... Nem division 6os... Szerintem alapvetően úgy keres ellenfelet, adott divisionból majd ha nincs... Akkor ami jön... Bár jókat mosolygok a rivals pontozáson. Nehezen legyűrök egy fullos csapatot. Kapok 17 pontot. Jön egy gold 80as csapat (biztos nem 6. Osztály),és kapok 33at...fifa logic...idiotizmus..
-
Aguinaga
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nálam konkrétan szar volt pl. TOTS Ter Stegen...
Baby Jasin véd, ő se egy húde, de azért Stegennél jobban tetszik.
Most agyalok Buffonon, mivel van majdnem egy teljes védősorom olasz TOTS lapokból (RB kivételével), sőt, 4 CB, ha hozzávesszük TOTY De Ligtet és Moments Chiellot.
De ha ilyen szar Gigi, akkor marad Jasin... -
evibly
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Miért? Mert engem totál kiégetett, függővé tett úgy, hogy sokkal többet vett el tőlem, mint amit adott. Nem ítélkezem, nem is azért írtam, hanem mert egy "játéknak" nem szabadna így működnie. De ezt sokszor kibeszéltük már... egyébként a respect alapvetően nektek ment

-
gjoe
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Majd boostollak és nem vészes a játék. Kis reflex és taktikai érzek kell hozzá. Warzone nekem nem tetszik, nem szeretem a br-t és lassú is.
Mondjuk ua kb mint a toty.
Én csak május óta, de ha évekkel korábban kezdem volna, szerintem egy idegroncs lennék.