Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
Csinálgassátok ezt a 81+ -ot!
Kétszer egymás után tots. 96 Ilicic, 93 Acerbi. Durva -
Aguinaga
őstag
Én elhiszem, de mondom, tegnap a felé menő labdát (saját passz) nem volt képes átvenni.
Persze gondolom EA lehet a ludas, delay vagy ilyesmi, csak nem vígasztalt.Ezt a pár hetet még ilyen funolásra akartam használni, mielőtt elengedem a sorozatot, de úgy látszik, csak nem lehet.
Azt hiszem ma törlöm a fifát a psről, majd keresek valami értelmes jatékot, aminek véletlen sincs köze az EAhez... -
K.J
senior tag
Próbáljátok szokni azt a Pogbát, mert nagyon jó, nálam remekül működik!
Keresek rá shadow, de egyelőre basic és még így is belekap mindenbe. Olyan lövései vannak, hogy el sem hiszem!
Van, amikor csak éppen gurul felé a neki szánt passz, de ő érkezik és annyira jól eltalája, hogy bomba gólokat lehet szerezni vele!
Jó lesz az! -
gjoe
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Pogba nálam sem valami nagy szám, de még szokjuk egymást.
Tegnap 1 winre voltam a div 8-tól, igaz erőltettem a 2francia finesse gólt, és olasz asszisztot, de vissza is estem div10-be.
Ma reggel elsőre sikerült.
Nálam senki nem tudott értelmeset passzolni. A labdát nem tudtam elvenni, bezzeg az ellenfélhez ha csak a közelembe ért akkor a labda mint a mágneshez átvándorolt hozzá!
Kedves EA-nek: már 5 totsf pakkot raktam ki, mind kapus volt! mind ment vissza meg egy valag gold. Elment 50 játékos a klubból és most van egy ochoam. Fasza!! -
Woodslave
félisten
Tegnap este tudtam már nyerni. Egyik honfitársunk ellen volt az egyik csapata a ciganyverok. Hát nem a no racism volt a tifoja
-
Zimmi91
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Tegnapi napot nem venném figyelembe, nekem is csak vicc meccseim voltak, legdurvább egy Draft meccs volt ahol a gyereknek RW Salah játszotta az LB-t és a 99es Paces embereimet megette konkrétan, 19 kapurárúgásom volt, neki 4 és nyert 3-1re
Azt hittem ketté töröm a joyt, de inkább kiléptem és kész
-
Aguinaga
őstag
-
Aguinaga
őstag
Ez a Pogba egy híg fos.
Meg az egész Fika20 -
Kristof_94
nagyúr
Inkább Pulisic lesz, nagy a hype körülötte...
Csináltam pár tots sbc-t, nem lettek rosszak: TAA, Busquets, Mandanda, stb. Aki nem túl értékes, pl. kapus vagy 90 alatti, azt próbálom visszaforgatni, de az a baj, hogy nincs már töltelék lap 80-84 között illetve 80 alatti arany lap is alig akad.
-
K.J
senior tag
Jókor esik le.. CUADRADO, NEM Guardado...csak én lehetek ekkora balfék. Na mindegy.
Teszteltem ezt a 92 CUADRADO lapot, azt kell mondjam, egész jó. Eddig két meccs van benne. Könnyeden mozog, jól cselez. A 3 wf annyira nem zavaró, mert csak védekezik, max felfutok és beadok vele.
Szóval egy próbát megér!Ilyen lett a csapat, még Vidal jönni fog, Rabiot azt hiszem kihagyom(már ha ő lesz a befutó), bár jobban betudnám építeni, mint a chileit.
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor ki is próbálom, nem darálom be addig. Köszi!
-
K.J
senior tag
Csináltam egy 81+ packot, dobott egy 92 Guardadot. Használható az a lap? Valaki nézzen már rá legyen kedves!
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Algér zászló mondom Mahrez, erre vmi ENG2es bohóc
-
Mrguba
őstag
GYerekek ez a MASUAKU eleg jo
Tots ROBERTSON mar ki is szoritotta kb 5 meccs alatt....
Ez a TREZEGÉÉÉÉÉÉ se rossz
Grealish ment padra csoro
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tegnap jött Wan Bissaka, ma Fernandinho. Bissakat tudom használni, de Fernandinho csak sbc fodder.
-
Kristof_94
nagyúr
Nem rossz ez az ismételhető TOTS sbc, de hát egy angol 3. vagy 4. ligás lapot is adhat...
-
Nandinagy
addikt
-
Aguinaga
őstag
Nem vagyok egy MU fan, de lassan a fél csapat unitedes: SH Pogba, FS Greenwood, SH James, SH Bruno Fernandes
Mondjuk ebből a négyesból kettőt még nem teszteltem (kicsiJames és Pogba). -
v-man
őstag
válasz
akooos
üzenetére
Essien tényleg jó, és Ballack is. Épp megvettem a ghánait, mire kijött Vidal, így egyből buktam rajta minimum 100-150 pénzt, de már mindegy, úgysincs reálisan beépíthető cél

Pogbát én is kiraktam, ha már ilyen olcsó lett (a várthoz mérten), első meccsén csereként két gól, persze még így is kikaptam, aztán ír a csórika nekem, hogy mekkora szégyen nekem...
Leszel még te is a másik oldalán a ...nak, "barátom"
-
akooos
veterán
Megvettem Mbappé árából Moments Drogbát és Moments Lampardot, mint 2 nagy kedvencet. Lampard nagyon súlytalan, nem véletlenül kerül 200k-ba a 92-es lapja
Drogba nagyon jó, őt többször próbáltam már draftban, de kevés a stamina, nem bír ki egy meccset, mint Benzema. Pedig szeretném ha beválna, legalább ő, Lampi megy piacra. -
akooos
veterán
Milyen chemet kell Pogbára rakni? Shadow? Engine?
-
thebigK
addikt
Grat a nyitasokhoz mindenkinek
rajtatok felbuzdulva megcsinaltam pl a realt, az erte jaro megapackbol ki is fittyent az a guardado-mandi paros, akit beleraktam
De nem panaszkodom, az elmult idoszak azert adta, ha mast nem, legalabb ratingben -
akooos
veterán
Asszem kimaxoltam a Fifát... Draft, 3 win

Gold premium players pack...
Walkout...
Francia....
ST....
PSG!!!!!!!!!!!Tradeable TOTS Mbappé

Végre egy drága lap, megy is a piacra![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Haha, sosem volt még ilyen értékű nyitásom. 18 elején egy CR volt, 1.2 milla, most Mbappé 2 fölött megy

Végre megcsinálhatom az álomChelseat

-
Woodslave
félisten
Nem tudom még mindig dühroham nélkül elviselni ha egy fos csapattól kikapok
-
akooos
veterán
Draftban elmegy a srác 6-2-re, visszahozom 6-6-ra erre kilép
Miért?
Ja, Vardy volt neki végig a CB.... Bemákolt a 6-ból 3 gólt, flipper után
-
thebigK
addikt
Na icon packbol jott egy Carlos Alberto, asszem o a jobbak koze tartozik a lehetosegekhez kepest, szoval ezt megerte most. Mondjuk siman azthittem h harmadszorra is deco jon
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van Dijk még nem érkezett?
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyomjad bronzokkal!

-
Tomi0703
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Az nem en voltam. En is emlekszem, hogy irta valaki korabban, de nem en voltam.
(#22334) gjoe:
Tots Kurtat en is kinyitottam. 10-15 meccset jatszottam vele. Gold Areolat valtotta. De nem erzem az elorelepest... Sot... Tegnap ket olyan golt kaptam vele a rovidre, hogy en szegyelltem magam. Azt hittem mivel ilyen cula, majd szogleteknel a magas labdakat lehuzza siman. De ezt sem. Oklozi az osszeset mint Areola. Szoval szerintem nem nagy szam. -
K.J
senior tag
Pogba kész! Jee
Nézegettem CR IF lapját. Megérné lecserélni az SS-t erre a kártyára?
Kell a pénz Vidalra, csak azért kerdezem
Nem mellesleg full chemen játszhatna Pogba, ha SS CR helyére menne James. -
gjoe
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Nem olvasom ha írnak, nem válaszolok, ennyi!
Sz@rd le őket!
Bolonddal sose vitázz!
Jött tots courtois, most dilemmában vagyok 91-es ter stegent cseéljem-e. Stegen eladható.
Vagy courtois megy valami sbc-be.
Ja meg még két kapus lloris, és rajkovic. EA kapuson kívül adhatna már valami támadót is. Minden sbct egy 90-es GK-val kezdek kirakni. -
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
Na a gold 3-at sikerült behuzni. Hagytam 3 meccset mára. Brutál lassú szenvedős játékmenet szerencsére két xar csapat volt.
Kiraktam a tots sbct. 88-as Hinteregger. Na ez ami még sbcbe is kevés lassan
-
Edgar2621
őstag
Neked is madárcsicsergős gyönyörű reggelt
Ha van hozzá kapod bármikor, ha nincs akkor elvileg ma vagy csütörtökön érdemes kirakni, de durván elszálltak az árak ha csak NIF lapokról beszélünk. Én a helyedben vennék nagy ratinges Tots lapot és abból raknám ki kisebb ratinges lapokkal, szerintem úgy jobban jössz ki mintha vennél mondjuk 10 86-os játékost.
-
K.J
senior tag
Szép reggelt!
Mikor éri meg kirakni Pogbát és Vidalt? A tegnaphoz képest lement az áruk.
-
Woodslave
félisten
Na ma a második 2013-as susogos seggfej..

Erre is rairtam hogy hány éves. De persze ezek nem válaszolnak
-
Nandinagy
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
Na igen.
Még a francia totsot is csak telóról csináltam meg,hogy véletlen se akarjak játszani. Bár nem tudom minek mikor egy Neymar vagy Bappe se lenne akkora húzóerő, hogy leüljek elé
Durván ráfüggtem a Ghost of Tsushimára szóval szerintem szeptemberig nem lesz gondom arra, hogy min kellene játszani
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aha, annyira egyedi lesz hogy nem is látszik
ÁÁÁÁ, engem hetek óta nincs az az erő ami rávenne, hogy online játsszak mások ellen. Ez ez EA és Fifa együttállás számomra nem nyerő és a jövőben is átadom a lehetőséget másoknak arra, hogy megtömjék a cég zsebét.
#moneygrabbers#bestcompany -
Kristof_94
nagyúr
-
dkaro
őstag
Srácok ha sb-ben elértem az elite 1 rankot, akkor azt el lehet veszíteni? Ugye elvileg a ponthatárok változnak. Ha elértem érdemes még lenyomni pár meccset, hogy reggelre ne essek vissza elite 2-be?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kinyitottam 300k értékben promo packokat. Még walkout sem jött, volt már rosszabb is.

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
"Nem rossz"
-
Kristof_94
nagyúr
Nyitottam pár 7,5k csomagot és az egyikben volt egy Diego Carlos, nem is rossz.
-
K.J
senior tag
Én el vagyok látva LW-vel rendesen. Érkezhet Rabiot.
Szegény Bruno Fernandes kapott egy halom speciális lapot, de a kis arcát még most sem korrigálták.
-
akooos
veterán
Remélem nem Kramaricra szavazott senki
Hajrá amerika kapitány! -
gjoe
addikt
Fernandest valaki használja st-ben?
Gondoltam ha kirakom pogbát akkor ő cam lenne és brúno menne fb rashford helyére.
Vélemény? vagy pogbát tegyem cdm-be? -
Woodslave
félisten
Na gondoltam egy wl kis köcsög minden gól utan shushog. Nem játszik rosszul nekem se megy. Kiakasztottam a joyt hagy szorakozzon
komolyan vicc ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ubuntu Linux
- Íme az új Android Auto!
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mucsi után szabadon:

rajtatok felbuzdulva megcsinaltam pl a realt, az erte jaro megapackbol ki is fittyent az a guardado-mandi paros, akit beleraktam