Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat! Te használod TOTY De Ligt lapját, ha jól emlékszem. Mennyivel lenne jobb Ramos, Varane parosnál? Még csak ki se próbáltam, CR így 8 chem amit nem érezni.
Az a gond cb és cdm, cm terén nagy a választék. Salah meg bent ragadt rw poszton meg nem esik egy TOTY Messi
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát van aki tud nyitni. Gratulálok.
Én állandóan csak vedoket meg kapusokat kapok. -
eM'82
addikt
válasz
blizzrd
üzenetére
Bele telt pár napba (meg vagy 30 meccsbe) hogy a Comp.app-ban végre tudjak kereskedni (xboxról jöttem PS-re én is nem rég)
Woodslave: én se gondoltam volna, hogy ilyen hamar lesz valami értelmes, de dobálják most a magas ratinges lapokat a pakkok / sbc-k.
Jovic-Vinicius csere lesz hogy Neymarnak 7es chemje legyen. Csak az túl sok pozimódositó lap. Igaz már úgyse számít a coin :) -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Pár éve leginkább read onlyban követem a forumokat. Viszont érdekelne a tapasztalat, hogy ha x-röl ps-re váltok, ki a követelmény, hogy a companionban a 21ben müködjön a korai elérés? Illetve azon kivül, hogy a jutalomcsomagokat nem kapom meg amiket az x-es profillal szereztem, van-e bármilyen más hátrányos tényező? :D
Ps-en már letoltam pár meccset, a Fifa pontokat amiket a storeban be tudok váltani (golöröm, cipök stb.) azokat átvitte email alapján.Köszi, pacsi
-
Woodslave
félisten
az a bajom hogy ott van Matuidi, Delaney, Modric, Vidal, Meunier vagy akár Mendy akit tudnék középpályán használni. Amúgy se szeretem mert anno volt az a moments sbc és pont őt kaptuk az egyik legxarabbat

marad a gambling hátha nekem is esik egy toty Kante.

ja jól összeszedted a csapatod ilyen rövid idő alatt
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem TOTS Kroost váltotta (be is áldoztam).
1 meccs alapján nem tudok alapos véleményt alkotni, de sztem egész jó lap ez. (Ingame CMként tolja De Jonggal párban), ott van ahol kell, támadásban is jól helyezkedik.Nyitottam egy Cuadrado-t, meg Varane-t a 90+-os pickből, többi hulladék (Ter Stegen dupla, Scezny (vagy hogy írják), Courtois, ilyenek).

-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én eddig se értettem ezt a no loss glitch dolgot, mármint a feltételezést, ha az ellenfeled kilép akkor nem kap vereséget. Honnan tudják? Vagy vki bemutatta ezt streamen/videón? Mondjuk PCn draftban vannak csalók, akik megszakítják a játékot úgy, hogy véget is ér a draftod tőle... szóval ott elképzelhető a machinálás.
-
akooos
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Most mindenféle no loss glitchtől eltekintve, egy ideális világban lévő netszakadást vegyél alapul. A kimenetel, az aktuális eredménytől függ.
Ezt írta Nándi. Ha te szakadsz meg, mindegy mi az állás, veszítesz.
Ha ő szakad meg, nem mindegy mi az állás, mert ha döntetlen vagy vesztésre állsz, akkor nem fogja számolni a meccset. Ha nyerésre állsz, akkor megkapod a wint.Ennyike.
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
de várjunk nézzük az alapesetet. hogy tudja megszakítani a meccset "legálisan" forfeit.
Itt tök mindegy vezet, döntetlen, vesztésre áll, akkor bukja a meccset aki forfeitol. Nem?
Te lépsz ki:
Hátrányba,Döntetlennél,Vezetésnél:vereség
Ő lép ki:
Hátrányba: neked győzelem
Döntetlen+Vezetésnél: semmi. mintha meccset se játszottál volna.Ebben a posztodban írt megkülönböztetést továbbra se értem. Miért ne ugyanaz lenne nála mint nálam?
Rengetegen csinálják elindul a játék nyilván 0-0 pauseol megszakad a játék és mintha mi se történt volna. Én ezt nem tudom megcsinálni. Mert ilyenkor mindig kapom a vereséget. Gondolom a másik meg a wint.
Ebből a szempontból értem mit írsz fenn, csak nem értem miért lenne ez a megkülönböztetés. Ezért emlegetnek no loss glitchet de ahhoz valamit machinálni kell nem?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Te szemszögedből nézve ha téged dob ki akkor tök mindegy az eredmény vereséget kapsz.
Ha ő vezet és őt kidobja vagy iksz volt akkor nálad nem lesz beszámítva meccs.
Ha te vezettél és őt dobta ki akkor neked győzelem.Az ő lép ki-s részt az ő szemszögéből írtam egyébként. Lehet ez kavart meg titeket
Remélem így érthető

-
Woodslave
félisten
mit kalkulálna? ha én kilépek forfeit-al, vagy bármilyen okból nálam megszakad a kapcsolat (szolgáltató, áramszünet tök mindegy) legyen az 0-0, 1-0, 0-1 mindig megkapom a vereséget. Ha vmi szerver oldali xar van ott már láttam hogy 0-0 marad, vagy loss de nem vont le skill pontot rivalsban. Vagy wl-ben maradt a meccsszám, bár az már lehet ez a no loss glitch volt.
Egyszer láttam egy videót, hogy mobil wifi hotspoton keresztül kell játszani, aztán ha olyan a szitu akkor bele kell rakni az ólomedénybe a telót

Kristóf: akkor hogy lép ki? 0-0 nál se lehet kilépni

-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha kilép x-nél akkor te wint kapsz? Vagy nem számít lejátszott mecsnek?
-
Kristof_94
nagyúr
Reggel behúztam a gold 2-t, de éppen csak... 14 győzelemnél 10 meccsem volt, az utolsón sikerült. Volt 3 olyan ellenfél, akik döntetlennél kiléptek mikor gólt lőttem volna. Volt valami egyiptomi csávó, 2x vezetett és ment a félpályáig a csitítgatás, aztán mikor a 90. percben De Bruyne már lőne a kapura kilépett... 8:59-kor indítottam az utolsó meccset, másodpercekkel a vége előtt talált ellenfelet és ugyan azt, akivel korábban játszottam és azt hiszem ki is kaptam. Ilyen 2x összesorsolás amúgy volt kettő is...
Behúztam 3-0 arányban... -
gjoe
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Már elengedtem a játékot. Igazából csak a 21 ajándékok és objektívek miatt csinálom. Meg beindul a munkaszezon szóval karácsonyig nem sok időm lesz már rá.
Amit max szeretnék játékost az úgyse jön pl: moments ronaldo, ronaldinho.
Vártam hátha olcsóbb lesz a moments ikon sbc, de csak ugyanazt visszadobták -
evibly
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Én már most ezt csinálgatom - közel egy millámvan, de minek? Nyitogatok, SBC-zgetek, néha leülök játszani agyfaszt kapni - ez a 7vége is egy kabaré volt, minden második passzom el volt cseszve, na mindegy
Meg vicces, de inkább szomorú, hogy mennyire leértékelődött minden: egyik nap valamelyik reward Prime Gold Player pakkból jött egy prime Van Der Sar, de csak néztem ki a fejemből, hogy oké és?
-
Woodslave
félisten
az korrekt én mindent sbcbe rakok. Legtöbbször teljesen feleslegesen, mert egyáltalán nem éri meg, de végüli R9 meg CR7 is úgy van nyilván amúgy R9 soha nem lenne meg, valszeg CR se
Persze ha van valami ojjekum
feladat, akkor szívás, de a játék ezen szakaszában már olyan tuti nem lesz hogy full angol vagy full pl csapat mint anno az ikon swapnál. -
Woodslave
félisten
én most erősen próbálom megállni hogy ne csináljak, mert fodderem nincs, azaz a 82-88-at kellene grindelni, ahhoz meg nincs kedvem. Vettem inkább egy tots Henderson (normális st-re nem volt pénzem, gold vagy xar informokkal nem fogok balfaxkodni, ezzel is az lesz úgyis) aztán a héten nekiállok ennek a Kanenek, bár ahogy a múltkori wltől belelkesültem, ez a mostani megint elvette a kedvem az egésztől.
-
dkaro
őstag
Oblak lett nem Handa, így legyen ötösöm a lottón

-
Edgar2621
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Woody ezt (is) úgy látom simán megbeszéled magaddal, uralod a topikot
Igazad van, a reward rendszert is teljesen át kellene szabni, és még a szerverparkot is rendbe tenni plusz kivenni az olyan mechanizmusokat amelyek segítik a játékost és már ott is lenne egy fogyasztható termék. Na ez majd 2028-ban, vagy akkor sem, sajnos.
-
Woodslave
félisten
De gold 2 sb rewardbol jött egy fs Joao Felix... Nem ér már semmit de jobb mint egy nonrare
-
Woodslave
félisten
12 win xarra vernek minden meccsen. Múlt héten ilyen nem volt. Ezen a wlen legalább 6-7 olyan meccs volt ahol esélyem se volt... Faxa. Jol vegzodik. Lehet még gold se lesz
-
K.J
senior tag
Hála az égnek! Akkor még egyet összedobok
-
dkaro
őstag
Elkezdtem a Kane objectet. Sok az a finesse gól el fogok vele szarakodni. Első meccs 5-5 ebből 4 finesse majd kidobott a játék
-
Woodslave
félisten
Friendlis helyett wlt indítottam aztán kileptem 1-0-nal kétszer
-
Woodslave
félisten
Na most mi van visszarakták 4 napra az icon upgrade sbct?
Arthur nem néz ki xarul de cmel tele a padlás
-
gjoe
addikt
Akkor én mit mondjak. Már kínomban röhögök.
Az elsobe beraktam oblakot, a legnagyobb kivehető lap carvajal volt igaz duplicate. Bedobtam erre visszaadta de volt még salah de az is duplicate.
Bedobtam salahot és a legnagyobb kivehető lap oblak volt.
Mínusz 30 80-82 es lap és ugyan ott vagyok. Van egy oblakom. Már nincs kedvem sbct se csinálni.Ja amúgy most nincs wl, csak a kane objektet csináltam meg. Jól aludtam a héten, kivagyok pihen e.
-
dkaro
őstag
Én bebyontam egy csomó silver player common goldba és csináltam még egy 90+t. Handanovic . Nem szeret ez engem
-
Woodslave
félisten
Vicc ami megy. Csak azért röhögtem mert nyertem..
Itt van vasárnap délután de nem akarok játszani mert kínszenvedős
Csinálni akarok egy 82+ vagy 90+ nem tudom eldönteni..
82-88 két Giroud egymás után egyik kék szerencsére
mondjuk sbcbe ettől függetlenül együtt nem tudom berakni pedig ez lett volna a cél 
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
De jobb mint mondjuk tots Yedder?
-
thebigK
addikt
na hoztam egy 15/11et én is, hetek óta nem játszottam le ennyi meccset
de durva mennyivel jobb késő este játszani, mint napközben bármikor -
dkaro
őstag
Összekaptartam egy ilyen 90+-osra egy squadot de Busquets és Veratti volt benne a harmadik vmi noname.
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91
üzenetére
80-as passzal hol játszatod
semmi másra nem jó csak csatár. Ezért került padra nálam a prime. Lcamban próbáltam de valahogy nem volt az igazi pedig catalystot tettem rá hogy lásson a pályán. De én nem értek hozzá R9 is xar 
Mondjuk tegnap meg ma reggel is vmi brutál mennyire gyenge a passz nem tudom mi van de Ribery meg Ronca is alig tud szélről egy normálisat passzolni -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dalglisht milyen poszton jatszatod?! Annyi jó játékosom van, nehéz kiválasztani ki játszon és hol 😀
-
Woodslave
félisten
Tegnapi 8-6hoz képest 11-7.. Faxa
-
Kristof_94
nagyúr
8/6 az állás, mára ennyi, holnap megpróbálok eljutni a gold 2-ig. A múlt héten jobban ment...
Viszont szerintem nem nyomok több WL-t a 20-ban, mivel jövő pénteken lejár a promo, így nem lenne mit nyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most az tök mindegy hogy úgy írom hogy én lépek ki vagy a másik, mert az eredmény szempontjából ugyanaz kellene legyen (mármint a maga szempontjából)