Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Kristof_94 #9614 üzenetére

Ezerszer elmondtam már.

Nincsen fossá húzott Lingard, csak középpályán, manuális védekezésnél nem számítanak annyit a DEF statok, mert ott többnyire teljesen te irányítod a játékost, rajtad múlik, hogy tudod-e fogni vele az ellenfelet, lereagálni a mozgását és lezárni a passzsávokat.

És ezt csak szándékos butítással tudná javítani az EA, amivel lehet realisztikusabb lenne (amúgy nem, mert mindig olyanokra panaszkodsz, akik a való életben is CM-et játszanak sokszor), de szerintem sokkal kevésbé élvezhető, mert mégjobban kivenné a kezedből az irányítást, mégjobban csökkenne a skill gap.
    A realisztikusságnak amúgy már onnantól búcsút lehet inteni, hogy 6 perces egy félidő és 11 játékost irányítasz...

Egyébként amikor pont nem te irányítod a játékost, hanem a gép, akkor azért nagyon is látszik többek közt a helyezkedésen, hogy prime Gullit van-e ott, vagy Lingard. Meg bárki bármit mond, szerintem a strength is eléggé érződik.

De mondom, ha az baj, hogy Ox, meg Anderson tud szerelni, akkor szeretném olvasni a panaszokat Pogbára és Modric-ra is, legalább legyetek következetesek.

Új hozzászólás Aktív témák