Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
Nem hiszem, hogy azért nincs SBC, hogy ne kavarjanak be a WL-be, bekavartak a boostal... Mindazonáltal remélem holnap lesz valami...
Én Megcsináltam a DP SBC-t kb 250 ezerből, illetve klubból 82-83-84 es lapok Ezek értéke max 40 ezer tehát egy 290 ből megvan minden hála a boostnak. Az ikon még hiányzik ugye, az kb 500k lesz, szóval egy 800 ból lesz egy DP-m. Viszont ezek után mondjátok nekem, hogy nem csal ellenem a SBC pakk. az összes csomagot nyitottam és egy darab csillanás volt az 50 ezres pakkba az is egy szaros Strootman ezen kívül egy snejder a többi 82 vagy alatt.... A pakkokból ha minden szerződést eladok meg játékost jóindulattal is 50 ezer esett csak. Remélem a 100k azért bead majd valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Honda topik
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Thermaltake Smart Pro RGB 850W
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest